Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
Milebreaker-Atleter
2015-05-13, 10:29

TEAM MILEBREAKER

I nuvarande Milebreaker-team ingår fyra starka namn som vi är stolta över att få supporta i deras respektive idrottsliga karriär. Senaste tillskottet är Mustafa Mohamed som bland annat tagit 35 medaljer för Sverige, deltagit i 3 EM, 5 VM och 2 OS, vunnit Lidingöloppet 3 gånger och Göteborgsvarvet 2 gånger.

Musses stora mål är att sätta svensk rekord på marathon. Nuvarande rekord hålls av Kjell-Erik Sthål från 1983 på 2:10:38 och det innebär att Musse måste slipa ner sitt personbästa med nästan 2 minuter från 2.12.28. 

Redan i höstas valde Musse att inte satsa på årets friidrotts-VM som går i Peking i slutet av augusti. I stället vill han springa en snabb höstmara för att kunna bli aktuell för OS i Rio 2016.

I mars drogs han med en överbelastningsskada kring baksida/säte. Han kunde träna på hyfsat, men inte för fullt. Det bör han dock få ordning på så att han i sommar kan springa en del 10km-lopp och en eller två halvmaror.

För ovanlighetensskull blev det inget träningsläger för Mustafa i Kenya denna vinter. Däremot var han 3 veckor i Monte Gordo, Portugal i mars. Förutom att sköta den egna träningen så coachade Mustafa även motionärer som var där med Springtime Travel. Han körde löpteknik och löpintervaller med löparna. "Det var kul att inspirera och coacha motionärerna!  Något som jag kan tänka mig att göra mer av!" 

 
Äldre inlägg

» Milebreaker-Atleter
space
» Team Peak Performance
space
» Mustafa Mohamed
space
» Åsa Lundström
space
» Grönt te-extrakt ökar prestationsförmågan!
space
» Monday recap!
space
» Staffan Larsson
space
» Vasaloppet
space
» Varför Protein?
space
» Vardagsmotion
space
» Auckland 70.3
space
» Löpband
space
» Dagens utmaning
space
» Håll motivationen vid liv hela 2015
space
» Träna för att kunna träna
space
» Bygg grundstyrka
space
» Inspirations-onsdag
space
» Motivations-Måndag
space
» Gott slut!
space
» Peppa upp julstressen!
space

Visa arkivet »