Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
Team Peak Performance
2015-04-15, 09:16

World Series Race Tierra Viva i Chile

Efter en händelserik vinter med exotiska träningsläger och nya lagmedlemmar har nu teamet startat årets första stortävling – världsserietävlingen Tierra Viva. Här väntar 600 km i norra Patagoniens vilda landskap.

Banan i mellersta Chile tar de tävlande över vulkaner och berg, genom djupa dalar och över sjöar och floder. Sex sträckor cykling, fyra sträckor till fots och två vattenetapper väntar laget. Tävlingen är non-stop, natt som dag, och först att korsa mållinjen vinner. Landskapet är kargt – och lagen får ställa in sig på kalla och långa nätter, med tolv timmars mörker.

Fjolårsmedlemmarna Mikael Lindnord och Staffan Björklund står på startlinjen. De får nu sällskap av Marika Wagner och Jonas Andersson som gör premiär för laget.

– Vi har kört mycket gemensam träning i vår – träningsläger hemma i Höga Kusten, samt läger i både Thailand och Playitas på Kanarieöarna, säger Mikael Lindnord.

 

 

Övriga medlemmar i teamet är Simon Niemi, mammalediga Helena Lindnord samt Karen Lundgren.

 

En vinst i Tierra Viva ger en fribiljett till VM i Brasilien i höst. Men många duktiga och rutinerade lag finns och laget möter hård konkurrens, av bland annat franska Arvene Outdoor och de svenska konkurrenterna Swedish Armed Forces.

 

Starten gick i söndags den 12:e april kl. 13:00 lokal tid (18.00 svensk tid) och beräknad målgång är imorgon torsdag den 16:e april. 
Äldre inlägg

» Milebreaker-Atleter
space
» Team Peak Performance
space
» Mustafa Mohamed
space
» Åsa Lundström
space
» Grönt te-extrakt ökar prestationsförmågan!
space
» Monday recap!
space
» Staffan Larsson
space
» Vasaloppet
space
» Varför Protein?
space
» Vardagsmotion
space
» Auckland 70.3
space
» Löpband
space
» Dagens utmaning
space
» Håll motivationen vid liv hela 2015
space
» Träna för att kunna träna
space
» Bygg grundstyrka
space
» Inspirations-onsdag
space
» Motivations-Måndag
space
» Gott slut!
space
» Peppa upp julstressen!
space

Visa arkivet »