Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-26%
rabatt
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

25 x Vitargo Performance Bar, 65g
25 x Vitargo Performance Bar, 65g

En proteinbar som höjer din prestation under träning och ger snabbare återhämtning efteråt. En blandning av Vitargo och vassleprotein för optimal effekt.

Nu: 449:-
Ord. pris 700:-

25 x Vitargo Endurance bar, 65g


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
519:-700:-
Pris per kg: 319.38:-
Art.nr. SA000210

25-pack med Vitargo Endurance Bar. En svensk energibar med kreatin, koffein och kolhydraten Vitargo. Passar utmärkt för idrottare som behöver extra energi och uthållighet för ökad prestationsförmåga.

• Prestationshöjande
• Lättuggad energikaka
• Motverkar mjölksyra

Denna energibar är framtagen för dig som behöver ett rejält tillskott av energi under hårda träningspass för maximal uthållighet och prestation. Vitargo Endurance Bar innehåller en blandning av den unika kolhydraten Vitargo, kreatin och koffein som tillsammans bildar en mycket god och prestationshöjande bar. Koffeinet ger dig en uppiggande energikick för ökat mentalt fokus och bidrar även till ökad fettförbränning i kroppen under intensiv fysisk aktivitet.

Doseringsinstruktioner: Under prestation tar du en rejäl tugga var 15-30:e minut tillsammans med vatten alterntivt sportdryck. Alternera gärna med Vitargos Energikakan™ som innehåller fibrer samt ger ett stabilt blodsocker. 

Allergiinformation: Innehåller laktos, sojalecitin och gluten.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.