Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Vitargo

Vitargo tillverkas av företaget Energikakan AB och är ett revolutionerande svenskt kosttillskott. Vitargo är en patenterad kolhydrat som är grundstenen i samtliga Vitargoprodukter. Vitargomolekylen har en låg osmolalitet vilket innebär att energin passerar magsäcken snabbare än övriga kolhydratmolekyler. Vitargo ger ett mycket snabbt näringsupptag och därmed når energin musklerna fortare. Kolhydrater som påminner om stärkelse i strukturen, som Vitargo, minskar också risken för magproblem. 

Artikel 1-12 av totalt 12.

Sortera:

Vitargo Gel koffein, 45 g
En unik gelprodukt baserad på den patenterade Vitargokolhydraten. Ett högkoncentrerat tillskott som passar perfekt för uthållighetsidrotter.
33:-

24 x Vitargo Gel koffein, 45 g
-24%
rabatt
En unik gelprodukt baserad på den patenterad Vitargokolhydraten. Ett högkoncentrerat tillskott som passar perfekt för uthållighetsidrotter som löpning, skidåkning och cykling.
Nu: 599:-
792:-

25 x Vitargo Protein Bar, 65 g
-7%
rabatt
En blandning av kolhydrater och protein för snabbare återhämtning och ökad prestationsförmåga.
Nu: 649:-
700:-

Vitargo Endurance bar, 65g
En svensk energibar med kreatin, koffein och kolhydraten Vitargo som ger extra energi och uthålighet samt ökad prestationsförmåga.
28:-

Vitargo Electrolyte
En revolutionerande och beprövad kolhydratdryck med elektrolyter som används av idrottare som vill öka sin prestationsförmåga.
fr.35:-

Vitargo Carboloader
En mycket populär kolhydratladdare som innehåller den unika kolhydraten Vitargo som ger dig optimalt energiupptag och snabb återhämtning.
fr.35:-

25 x Vitargo Endurance bar, 65g
-26%
rabatt
En svensk energibar med kreatin, glutamin, koffein och kolhydraten Vitargo som tillsammans ger extra energi och uthålighet samt ökad prestationsförmåga.
Nu: 519:-
700:-

18 x Vitargo Complete Bar, 60 g
-11%
rabatt
Allt du behöver i en och samma bar. Vitaminer och protein för ett extra tillskott av energi och snabbare återhämtning.
Nu: 449:-
504:-

25 x Vitargo Performance Bar, 65g
-36%
rabatt
En proteinbar som höjer din prestation under träning och ger snabbare återhämtning efteråt. En blandning av Vitargo och vassleprotein för optimal effekt.
Nu: 449:-
700:-

18 x Vitargo Carboloader, 75 g, Apelsin
-10%
rabatt
En mycket populär kolhydratladdare som innehåller den unika kolhydraten Vitargo som ger dig optimalt energiupptag och snabb återhämtning.
Nu: 567:-
630:-

Vitargo Performance bar , 65 g
En proteinbar som höjer din prestation under träning och ger snabbare återhämtning efteråt. Innehåller en blandning av Vitargo och vassleprotein för optimal effekt.
28:-

Vitargo Pure
Den unika och patenterade kolhydraten Vitargo som är speciellt utvecklad för att ge effektiv inlagring av energi. Passar perfekt som bas i din favoritdrink.
fr.259:-