Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Urtekram - Food

Urtekram - Food är ett danskt varumärke som erbjuder ekologiska livsmedel som är tillverkade av vegetabiliska råvaror.

I över 25 år har Urtekram försett kunder med hälsosamma produkter till ett bra pris. Sortimentet ökar ständigt, utan att glömma konsekvenserna tillverkningen har på miljön i alla led, från produktion och transport till emballage och råvaror. Ända ner till sophinkarna når det ekologiska tänket där man kan återanvända det ekologiska köksavfallet till kompost.inte glömma konsekvenserna av den påverkan vi har på miljön i alla led, från produktion och transport till emballage och råvaror. Ända ner till sophinkarna i vår ekologiska personalmatsal i Mariager, där vi nu återanvänder det ekologiska köksavfallet till kompost.

Artikel 1-36 av totalt 41.
1 | 2 | Nästa »

Sortera:

Rostade kokoschips, 200 gram
Rostade kokoschips EKO - Torkade och rostade kokosflingor från Urtekram! Hög halt kostfiber som passar lika bra som snacks som tillbehör till müsli!
19:-

Hampafröolja, 500 ml
Hampafröolja från Urtekram är en kallpressad hampafröolja som har ett rikligt innehåll av omega-3 och gammalinolensyra (GLA). Med en nötaktig smak!
139:-

Soltorkad Mango, 135 gram
Soltorkad mango EKO - Sötsura bitar av soltorkad mango från Urtekram. Gott snack och perfekt till maträtter och dessert!
31:-

Linfrö, 500 gram
Linfrö från Urtekram är ekologiska linfrön som är utmärkta att blanda i gröten, brödsmeten eller i din morgonmüsli. Med ett rikt innehåll av protein och fibrer.
19:-

Sultanarussin, 400 gram
Sultanarussin EKO - Ekologiska sultanarussin från Urtekram med söt smak och saftig konsistens. Handosorterade och ytbehandlade med ekologisk solrosolja!
29:-

Jordnötssmör Crunchy, 230 g
Jordnötssmör Crunchy Eko - Ekologiskt jordnötssmör med tillsatt himalayasalt. God smak och bra som tillbehör!
29:-

Jordnötssmör Smooth, 230 gram
Jordnötssmör Smooth EKO - Ekologiskt jordnötssmör från Urtekram i jämn konsistens!
29:-

Äppelcidervinäger, 750 ml
Äppelcidervinäger EKO - Fransk ekologisk äppelcidervinäger från Urtekram. Lagrad på ekfat och skonsamt filtrerad!
36:-

Äppelmos Osötat, 700 g
Äppelmos Osötat Eko - Osötat äppelmos från Urtekram. Perfekt till bakning, desserter eller egengjorda smoothies!
25:-

Soltorkade dadlar, 250 gram
Soltorkade dadlar EKO - Ekologiska, soltorkade dadlar med saftig konsistens. Passar bra som tilltugg eller tillbehör till din müsli!
26:-

Mos Frukt Eko, 360 g
Mos Frukt Eko är smakrikt, ekologiskt mos från Urtekram som finns i flera olika fruktvarianter. Perfekt på morgongröten eller i bakverk och mellanmål.
26:-

Lakritsrot Pulver, 30 gram
Lakritsrot Pulver EKO - Ekologiskt lakritsrotspulver från Urtekram. Kryddig lakritssmak som lämpar sig till bakning såväl som till dessert!
21:-

Kokossocker, 280 gram
Kokossocker EKO - Ekologiskt socker från Urtekram tillverkat av kokospalmblommans nektar. Oraffinerat med en god sötma!
29:-

Pasta fusilli Glutenfri, 250 gram
Pasta fusilli Glutenfri från Urtekram är en läcker pasta i fusilli-format som är helt glutenfri. Den är tillverkad av ekologiskt fullkornsrismjöl i Italien, pastans hem!
22:-

Riskakor trekorn Glutenfri, 100 gram
Riskakor trekorn Glutenfri från Urtekram är spröda, lätta men ändå fylliga riskakor med en nötaktig smak. De är helt glutenfria och innehåller bland annat fullkornsris.
18:-

Riskakor Eko 100 g
Riskakor från Urtekram är läckra, spröda riskakor (galetter) som finns i flera varianter. Perfekta som snacks eller som ett lätt mellanmål.
18:-

Havremjöl Glutenfri, 500 gram
Havremjöl Glutenfri från Urtekram är ett ekologiskt fullkornshavremjöl som passar perfekt i glutenfri bakning. Med en mild, söt smak!
29:-

Glutenfria havregryn, 700 gram
Glutenfria havregryn från Urtekram innehåller ekologiska havregryn som har behandlats med omsorg för att kunna kallas glutenfria. Med ett högt fiberinnehåll!
29:-

Jordnötssmör CrunchCho, 200 gram
Jordnötssmör CrunchCho Eko - Gourmetprodukt från Urtekram: jordnötssmör med knapriga kakaobitar och vanilj - perfekt som sött tilltugg eller till bakning!
29:-

Gröt fyrkorn Glutenfri, 700 gram
Gröt fyrkorn Glutenfri från Urtekram är en grötblandning av fyra olika sädesslag. Du svänger ihop en grym frukost på nolltid, vilket är perfekt under stressiga morgnar.
39:-

Gluten free C-Flakes, 375 gram
Gluten free C-Flakes Eko - Glutenfria flingor från Urtekram tillverkade av majsmjöl. Perfekt för en god start på dagen tillsammans med en skål mjölk eller yoghurt!
29:-

Penne Glutenfri, 250 gram
Penne Glutenfri från Urtekram är en glutenfri pasta i penne-format som kommer att bli din nya pastafavorit! Den är tillverkad av majs-, ris-, bovete- och quinoamjöl.
22:-

Havregryn grova Glutenfria,  600 gram
Havregryn grova Glutenfria från Urtekram är havreflingor som har mer tuggmotstånd än vanliga flingor. Med en mild, sötaktig smak och ett högt fiberinnehåll.
29:-

 Kokosolja smakneutral, 425 ml
Kokosolja smakneutral från Urtekram är en kokosolja utan kokossmak och -doft. Perfekt då du vill utnyttja kokosoljans fördelar till stekning och bakning utan aromerna.
69:-

Chiafrön, 300 gram
Chiafrön - Nttiga chiafrön från Urtekram med högt fiber- och proteininnehåll. Naturligt rika på nyttiga omega-3-fettsyror!
119:-

Dinkelpuffar, 200 gram
Dinkelpuffar från Urtekram är tillverkade av ekologiska, hela dinkelkärnor sötade med ekologisk honung. Gott till frukost eller som bra mellanmål!
24:-

Chips Äpple, 75 g
Chips Äpple Eko - Spröda ekologiska äppelringar från Urtekram. Söta och goda med ett högt fiberinnehåll - perfekt som tilltugg!
31:-

Müsli havre Glutenfri, 550 gram
Müsli havre Glutenfri från Urtekram är en fiberrik müsli där sötaktig havre har kombinerats med söta frukter, bovete samt solros- och pumpakärnor.
39:-

Quinoa Röd, 350 gram
Ekologisk röd quinoa från Urtekram. Högt fiberinnehåll och vegetabiliska proteiner!
49:-

Linfrö- och nattljusolja, 500 ml
Linfrö- och nattljusolja från Urtekram är en olja som kombinerar kallpressad linfröolja med kallpressad nattljusolja. Rik på omega-3-fettsyror!
129:-

Riven kokos, 200 gram
Grovt kokosmjöl EKO - Ekologiskt mjöl från Urtekram tillverkat på grovt rivet kokosnötkött. Smakrik ingrediens till bakning och dessert!
19:-

Hasselnötter,  100 gram
Hasselnötter från Urtekram är ekologiska, mekaniskt skalade hasselnötter med högt fiberinnehåll. Nötterna är packade i en skyddande atmosfär och därmed garanterat fräscha
31:-

Fruktmüsli Glutenfri, 400 gram
Ekologisk och glutanfri fruktmüsli från Urtekram. Gott innehåll med majsflingor, mörka russin och dadeltärningar!
45:-

Quinoa Svart, 350 gram
Quinoa Svart EKO - Svart quinoa från Urtekram med högt fiberinnehåll och en råare smak än de vanliga quinoasorterna!
49:-

Spaghetti Glutenfri, 250 gram
Spaghetti Glutenfri från Urtekram är en glutenfri spaghetti som är tillverkad av ekologiskt fullkornsrismjöl. Pastan är tillverkad i Italien, pastans hemland!
22:-

Kokosolja EKO
Kokosolja EKO - Ekologisk jungfrukokosolja från Urtekram! Mild smak och doft - perfekt för bakning och matlagning!
89:-


1 | 2 | Nästa »