Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Renée Voltaire

Renée Voltaire ställer stora krav på att råvarorna ska vara av bästa kvalitet. Deras mål är att så mycket som möjligt i sortimenter ska vara ekologiskt. Helt enkelt för att naturliga råvaror smakar bättre. Tillverkar handgjorda och unika produkter efter egna recept. Kvalitetskontroll genom egenkontrollsystem samt HACCP.

Certifierade enligt IP Livsmedel, KRAV och EU-ekologiskt.

Artikel 1-8 av totalt 8.

Sortera:

Cashew & Sesamsmör, 180 gram
Cashew & Sesamsmör från Renée Voltaire är ett smör av rostade, ekologiska cashewnötter och sesamfrön. Läckert att använda i desserter och dressingar.
69:-

Crunchy Granola hasselnöt & Russin, 500 gram
Crunchy Granola från Renée Voltaire är en smarrig granola, dvs knaprig müsli, som innehåller havre, hasselnötter och russin. Sötad med äppeljuice och malt.
39:-

Hazelnut and Chocolate Spread
Hazelnut & Chocolate Spread från Renée Voltaire är en hasselnöt- och chokladtopping som har en hint av apelsinsmak. Utomordentligt smarrigt på exempelvis våfflor.
54:-

Cassava Chips
Cassava Chips från Renée Voltaire är krispiga chips av rotfrukten kassava. Den nötiga smaken hos kassavan kompletteras utmärkt av saltet och passar de flesta tillbehör!
19:-

Veggie Chips
Veggie Chips från Renée Voltaire är chips sammansatta av en läcker blandning: kassava, malanga och sötpotatis. De är lätt saltade och har en mild, behaglig smak.
19:-

Raw Agave Sirap, 240 ml
Rawfood från Renée Voltaire! Agave Nektar har en smak som påminner om honung och passar att användas i bakverk, desserter och smoothies.
35:-

Crunchy Granola Pekan/Äpple/Kardemumma , 500 gram
Crunchy Granola Pekan/Äpple/Kardemumma är en komplett och fulländad granola från Renée Voltaire som ger dig massor av bra energi. Söt utan tillsatt socker.
43:-

Superfood Mix Green Detox, 100 gram
Superfood Mix Green Detox från Renée Voltaire är fullsmockad med chlorella, vetegräs och ingefära. Passar både personer som tidigare har gjort en detoxkur och nybörjare.
89:-