Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Nutri-Nick

Nutri-Nick har profilerat sig som en lågkolhydratlivsmedel och -konfektyrproducent med mindre socker, där steviolglykosider från plantan stevia istället används för sötning.

Nutri-Nick kom till när Niclas Luthman (som finns avbildad på förpackningarna) insåg problematiken med att hitta en nyttig mellanmålsbar med lågt kolhydratinnehåll. Således startades Nutri-Nick, ett företag med produkter som alltid utgår från stevia som sötningsmedel, och alltid håller en hög miljömedvetenhet och hälsoaspekt i sina protein- och fiberrika tillskott. 

Artikel 1-8 av totalt 8.

Sortera:

Stevia Drops, 50 ml
Stevia Drops från Nutri-Nick - Smaksätt drycker, efterrätter, bakverk, kvarg och yoghurt! Fri från kolhydrater, kalorier och socker. Finns i 10 olika smaker!
79:-

Black Bean Spaghetti, 200 gram
Black Bean Spaghetti - Ekologiska bönnudlar från Nutri-Nick som har tillverkats av svarta bönor och vatten. Naturligt gluten- och vetefria!
26:-

25 x Nutri-Nick Kexbar, 40 g
25-pack! Nutri-Nick Kexbar är en knaprig kexbar med smak av vanilj samt med ett smarrigt chokladöverdrag. Sötad med steviolglykosider och innehåller endast 2 gram socker.
300:-

2 x Nutri Nick Bönpasta, 200 gram
2 x Nutri Nick Bönpasta är ett förmånligt set med två stycken bönpastaförpackningar från Nutri-Nick. Proteinrikt och välsmakande pastasubstitut!
58:-

Soy Bean Spaghetti, 200 g
Soy Bean Spaghetti - Ekologiska bönnudlar från Nutri-Nick, tillverkade av sojabönor och vatten. Med ett rikt innehåll av protein och kostfibrer!
27:-

Nutri-Nick Kexbar, 40 g
Nutri-Nick Kexbar är en knaprig kexbar med smak av vanilj samt med ett välsmakandchokladöverdrag. Sötad med steviolglykosider och innehåller endast 2 gram socker per bar!
12:-

Soy Bean Fettucine, 200 gram
Soy Bean Fettucine - Bönnudlar i fettucine-format från Nutri-Nick med ett hög innehåll av protein och fibrer samt naturligt fria från vete och gluten!
27:-