Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Funksjonell Mat

 

Funksjonell Mat är ett norskt varumärke som erbjuder innovativa livsmedel som förenklar vår vardag genom att erbjuda nyttiga alternativ. Alla livsmedel är baserade på natuliga ingredienser och produceras i Funksjonell Mat AS egna fabriker. Sedan etableringen 2007 har intresset för och efterfrågan av produkterna ökat explosionsartat, vilket även har lett till stora satsningar på produktutveckling för att förse marknaden med produkter i framkant.
Artikel 1-9 av totalt 9.

Sortera:

Sukrin, 500 gram
Sukrin, 500 g - Sockersubstitut från Mindresocker som framställts ur sockeralkoholen Erythritol. 100% Naturlig produkt som är helt fri från kalorier!
79:-

Sukrin+ (stevia), 250 gram
Sukrin+ - Sötningsalternativ från Mindresocker som är en kombination av Erythritol och steviolglykosider. Dubbelt så sött som socker!
89:-

Fiberfin, 400 gram
Fiberfin - Speciellt användbart fiber (resistent stärkelse) från Funksjonell Mat som pasar perfekt att berikad din frukostblandning eller juice med!
119:-

Brödmix, 250 gram
Brödmix från Funksjonell Mat är ett lågkolhydratbröd som endast innehåller 1 g kolhydrater per skiva. Perfekt för dig med glutenintolerans, diabetes eller som följer LCHF
59:-

Brödmix, 1 kg
Brödmix från Funksjonell Mat i storpack! Med endast 1 gram kolhydrater per brödskiva är det ett utmärkt alternativ för dig som vill reducera intaget av kolhydrater.
179:-

Sukrin melis EKO, 400 gram
Sukrin melis EKO - Kalorifritt alternativ till florsocker från Funksjonell Mat. !00% Naturlig med smaken hos vanligt florsocker!
75:-

Sesammjöl, 250 gram
Sesammjöl från Funksjonell Mat är ett mjöl baserat på fettreducerade sesamfrön. Det är glutenfritt samt innehåller hela 15% fibrer. Med en mild, nötaktig arom!
49:-

Kakmix, 360 gram
Kakmix från Funksjonell Mat innehåller Sukrin istället för socker och Mandelmjöl och Fiberfin istället för vetemjöl. Upp till 80% mindre kolhydrater än hos andra kakmixer
79:-

Cake in a cup
Cake in a cup från Funksjonell Mat gör det superenkelt att baka en mugcake! Bakmixen blandas tillsammans med vatten och hälls i en kopp som körs en minut i mikron. Klart!
28:-