Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Casall

Casall har fått människor att bli mer fysiskt aktiva i över 30 år. Inspirerat till motion och välbefinnande genom en stark passion för innovation och design.

Casall producerar slitstarka träningskläder i de bästa materialen och högkvalitativa träningsredskap för effektiv och spännande träning. Casall strävar efter att de som använder deras produkter ska prestera på högsta nivå under träning men samtidigt må bra och se bra ut när de gör det.

Artikel 1-9 av totalt 9.

Sortera:

Casall Dumbbell Set
Hantelset i grå hammarlack av mycket hög kvalitet från Casall. Casall Dumbbell Set kommer komplett med hantelgrepp, lås och viktskivor.
fr.299:-

Casall Super Rubber Band, medium
Casall Super Rubber Band - Perfekt redskap för funktionell träning som hjälper dig att träna styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet.
249:-

Casall Training Mat, 15 mm, black
Pilatesmatta från Casall i riktigt hög kvalitet, tilltagen tjocklek (15 mm) för bästa stötdämpning och komfort! Perfekt för yoga och golvträning.
499:-

Casall Foam Roll, black, small
Använd Casall Foam Roll för att öka rörligheten genom att massera stela och ömma muskelgrupper samt minska risken för skador.
299:-

Casall Jump Rope Steelwire, black
Effektivt träningsredskap från Casall du kan ta med dig överallt! Hopprepet har en 300 cm lång stålvajer och handtag med mycket bra grepp.
179:-

HIT Parachute
-15%
rabatt
Fallskärm som skapar motstånd för benstyrka och explosivitet vid löpträning. Med två avtagbara skärmar och justerbart midjebälte. Väska medföljer för smidig förvaring.
Nu: 424:-
499:-

HIT Tube roll
En trigger point roller för att på bästa sätt få muskler att slappna av och spänningar att lätta. En ribbad yta för att komma åt även de mindre muskelgrupperna.
499:-

Casall Exetube
Casall Exetube är ett enkelt och mångsidigt redskap för träning av större delen av kroppen.
199:-

Casall Gym ball,  black
Casall Gym ball är ett mycket effektivt och mångsidigt träningsredskap. Träna mage, armar och ben och välj bland en mängd olika övningar. Finns i tre olika storlekar.
299:-