Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Betalningsvillkor

 

OBS! Alla försök till bedrägeri polisanmäls. Vi vill att du alltid ska känna dig trygg när du väljer att handla hos oss. Vi har därför valt att erbjuda endast beprövade och säkra betalningsalternativ. Vid betalning mot faktura och delbetalning, skickas alltid paketet till folkbokföringsadressen. Detta för att undvika bedrägerier. 

 

Betalningsalternativ

 

Följande betalningsalternativ är möjliga att välja: 
 

Betalning med kort

Hos oss är det möjligt att betala med svenska kort utställda av VISA, Mastercard/Eurocard och Diners Club. Det är inte möjligt att betala med kort som är utställda av utländsk bank. När du väljer att betala med kort så behöver du ange kortnumret, kortets giltighetstid samt CVC-koden som du hittar på baksidan.

 

Direktbetalning via bank

Du loggar in via din bank och betalningen blir genomförd direkt. Du kan välja att betala hela ordervärdet genom direktbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. En direktbetalning bokförs omgående hos Gymgrossisten. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen sker genom en säker anslutning via DIBS.

 

Betalning mot postförskott

Du betalar på ditt utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket mot uppvisande av legitimation samt avi/sms. Det tillkommer en kostnad om 49 sek.

 

Qliro Faktura

I samarbete med Qliro erbjuder vi fakturabetalning och möjlighet att betala efter att du fått hem dina varor.

Vid fakturaköp förbehåller vi oss rätten att göra en kreditupplysning genom Qliro AB. Den påverkar dock INTE din kreditvärdighet. Insamling och behandling av dina personuppgifter samt kreditupplysning är nödvändig för att vi ska kunna behandla ditt önskemål om kredit.

Fakturor för privatpersoner ska betalas inom 14 dagar och företagsfakturor inom 30 dagar, räknat från dag som beställningen skickas från vårt lager. Fakturan dateras och skickas med brev eller epost enligt inställning på er kundprofil och ska betalas via bankgiro. Notera även att vi tar en fakturaavgift på 19 SEK.

För mer information om Qliro faktura och fullständiga villkor, klicka r.

 

Qliro delbetalning

När du väljer att betala ditt köp med något av följande betalalternativ, accepterar du att Qliro behandlar dina personuppgifter. Se Qliros integritetspolicy för en närmare beskrivning av Qliros personuppgiftsbehandling.

Qliro Konto och Qliro Delbetalning

När du väljer delbetalning får du genast besked om din ansökan har beviljats och vi kan hantera ditt köp omgående. Skulle din ansökan inte bli beviljad kan du gå tillbaka och välja ett alternativt betalningssätt.

Du kan ha ett eller flera pågående delbetalningsköp och Qliro AB sammanställer dem på en månadsfaktura som skickas till dig. Du kan när som helst under delbetalningstiden betala hela din kvarvarande skuld.

Följande alternativ finns för delbetalning
Betalsätt 3 mån 6 mån 12 mån 36 mån Konto
Uppläggningsavgift 95 SEK 195 SEK 295 SEK 395 SEK 0 SEK
Aviavgift 29 SEK 29 SEK 29 SEK 29 SEK 29 SEK
Årsränta 0 % 0 % 0 % 9.95 % 19.90 %
Exempel vid ett köp om 5 000 SEK
Effektiv ränta 24.01% 27.92% 25.52% 30.00% 33.77%
Att betala per månad 1727 SEK 895 SEK 470 SEK 203 SEK 486 SEK
Total kostnad 5182 SEK 5369 SEK 5643 SEK 7303 SEK 5833 SEK

Fullständiga villkor

Qliros fullständiga villkor för konto och delbetalning hittar du här. Se också Standardiserad Europeisk Konsumentkreditinformation.

 

Qliro Kampanj - ”Köp nu, betala senare”

Periodvis erbjuder Qliro dig som privatperson möjligheten att handla nu och betala senare, t.ex. ”Köp nu, betala i Februari”. Köp med Qliro Kampanj samlas på en månadsfaktura och skickas till dig i mitten av den månad som betalning ska vara Qliro tillhanda med förfallodatum i slutet av samma månad. Du betalar endast 29 kr per köp, 0% ränta och 0 kr aviavgift.

Läs mer om villkoren för ”Köp nu, betala senare” under villkoren för Qliro Konto, Delbetalning och Kampanj som du hittar här[EB1] .