Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

6* Omega-3 Regular
6* Omega-3 Regular

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

299:-

Instagram

#whey80

Whey-80, One Serving, 28 g


Lagerstatus:
Leveranstid:
Pris per 100 g: 26.76:-
Art.nr. P895-020r

Smart portionsförpackning av Star Nutritions superpopulära Whey-80, ett proteinpulver som kommer i en mängd goda smaker. Produkten består av 100% vassleproteinkoncentrat och är ett utmärkt tillskott för dig som vill snabba på återhämtningen efter träning.

• Ökar muskeltillväxten
• Påskyndar återhämtningen
• Nordeuropas mest sålda protein!

För att bibehålla din muskelmassa och förbättra musklernas återhämtningsförmåga efter hård träning är det viktigt att du får i dig fullvärdigt protein dagligen. Star Nutrition Whey-80 består av 100% ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat som stimulerar muskeltillväxt och förbättrar musklernas återhämtning. Vassleprotein innehåller en hög mängd essentiella aminosyror och är en utmärkt proteinkälla som hjälper till att stoppa nedbrytningen av kroppens muskler. 

Rekommenderad dosering: Blanda innehållet från en förpackning (28 g) med två deciliter vatten alternativt mjölk. Drick en till tre gånger om dagen, gärna som mellanmål samt direkt efter träning.

Allergiinformation: Innehåller laktos, mjölkprotein, soja och en fenylalaninkälla.

Information: Ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten.