Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Instagram

#whey80

Whey-80, 1 kg, Double Rich Chocolate


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
159:-
Pris per kg: 159:-
Art.nr. 585-1

Whey-80 från Star Nutrition är ett proteinpulver som kommer i flera goda smaker. Produkten består av 100% vassleproteinkoncentrat och är ett utmärkt tillskott för dig som vill snabba på återhämtningen efter träning.

  • Påskyndar muskeluppbyggnad
  • Förbättrar återhämtningen
  • Grym smak och löslighet
  • Norra Europas mest köpta protein!

För att bibehålla dina muskler och förbättra musklernas återhämtningsförmåga efter hård träning är det viktigt att du får i dig fullvärdigt protein dagligen. Star Nutrition Whey-80 består av 100% ultrafiltrerat vassleproteinkoncentrat som stimulerar muskeltillväxt och förbättrar musklernas återhämtning. Vassleprotein innehåller en hög mängd essentiella aminosyror och är en utmärkt proteinkälla som hjälper till att stoppa nedbrytningen av kroppens muskler.

Hård träning, oavsett idrott, kräver ett medvetet och högt näringsintag. Om näringsintaget är för lågt börjar kroppen bryta ned muskelmassa istället för att bygga upp och återhämta. Framförallt protein är då extra viktigt att hålla högt om man har en aktiv livssstil, eftersom protein är uppbyggt av aminosyror som svarar för den viktiga uppgiften att bygga upp musklerna och stödja muskelåterhämtningen. För att hindra muskelnedbrytning bör man få i sig högvärdigt protein ungefär var tredje timma. Protein finns t.ex. i animaliska livsmedel, soja och i proteinpulver. Kyckling, kött och ägg är exempel på vanliga proteinkällor.
 
Dock kan det upplevas som relativt svårt att få i sig all den mängd proteinrik mat som krävs för att kunna motverka nedbrytningen och se tydliga resultat. Tid, stress, ork, pengar och mättnad är alla faktorer som vanligtvis försvårar möjligheten att hålla ett högt näringsintag.
 
Det är just här som Whey-80®  fyller sin funktion: att erbjuda dig ett enkelt och praktiskt sätt att tillgodogöra dig rätt proteinmängd utöver din vardagliga kost!
En dosering Whey-80® erbjuder ca 25 g protein och förbereds på nolltid. Dessutom är smakerna och variationerna oändliga - proteindrinkar, smoothies, i frukostgröten, till bakning m.m. Bara fantasin sättter gränser!
 
De viktigaste tidpunkterna att tillföra protein är då aminosyrenivåerna i kroppen är låga; på morgonen, efter träningen och vid mellanmål. På morgonen och efter träningen visar forskning att vassleprotein är överlägset andra proteinkällor för att stoppa svältmekanismer och muskelnedbrytning.

Star Nutrition Whey-80® är ett snabbverkande proteintillskott av finaste kvalitet. Med hjälp av den senaste tillverkningstekniken har vi tagit fram ett rent, oskadat protein med högt biologiskt värde, rikt på muskeluppbyggande aminosyror.
 
Whey-80® passar alla, oavsett träningsnivå och målbild!
 
 
OBS: Skopa ingår ej, denna lägger du till kostnadsfritt i kassan.
 
Doseringsanvisning: 0,75-1dl pulver blandas med 2,3 dl vatten eller mjölk i en shaker. För maximalt resultat ta tre portioner av Whey 80 dagligen.
 
Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör duu alltid kontakta läkare innan du använder produkten.