Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Vitargo Gel koffein, 45 g, Citrus


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
33:-
Pris per 100 g: 73.33:-
Art.nr. 890024

Vitargo Gel med koffein är en unik gelprodukt baserad på den patenterade Vitargokolhydraten. Ett högkoncentrerat tillskott som passar perfekt för uthållighetsidrotter som löpning, skidåkning och cykling.

• Uppiggande effekt
• Ökar uthålligheten
• Förbättrar återhämtningen

Energigels med koffein ger dig en extra energikick under långvarig fysisk träning och är lätta att ta med sig i fickorna och äta under loppet. Vitargo Gel ger dig en optimal kolhydratsammansättning som tillsammans med koffein förser dig med uppiggande energi som varar under omkring 30 minuter per gel. Vitargo Gel har en mycket god smak och marknadens lägsta osmolalitet vilket gör att energin snabbare tas upp i kroppen och transporteras till musklerna."

Vitargo Gel med koffein är en unik gelprodukt baserad på den patenterad Vitargokolhydraten. Ett högkoncentrerat tillskott som passar perfekt för uthållighetsidrotter som löpning, skidåkning och cykling.
• Uppiggande effekt
• Ökar uthålligheten
• Förbättrar återhämtningen
Energigels med koffein ger dig en extra energikick under långvarig fysisk träning och är lätta att ta med sig i fickorna och äta under loppet.

Vitargo Gel ger dig en optimal kolhydratsammansättning som  tillsammans med koffein förser dig med uppiggande energi som varar under omkring 30 minuter per gel.

Vitargo Gel har en mycket god smak och marknadens lägsta osmolalitet vilket gör att energin snabbare tas upp i kroppen och transporteras till musklerna.