Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

12 x 52% Protein Block, 100 g
12 x 52% Protein Block, 100 g

Ny grym proteinbar är här! Mycket god smak, högt proteinvärde och lågt sockerinnehåll.

Nu: 199:-
Ord. pris 336:-

Växtprotein Vanilj, 1 kg


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
Art.nr. A6015-3

Växtprotein från Bättre Hälsa - med 50/50 risprotein från brunt råris och ärtprotein från gula ärtor. Sötat med stevia och smaksatt med äkta vanilj.

  • Innehåller protein från gula ärtor.
  • Innehåller sötningsmedel (Stevia).
  • Smaksatt med naturlig vanilj.
  • Innehåller sojalecitin (1 g per portion).
  • Häll 3 rågade matskedar i någon form av mjölk och mixa för bästa resultat.

Detta risprotein från brunt råris har ett aminosyramönster närmast identisk med bröstmjölk (98%) och är mycket lättupptagligt och lättsmält. Ärtprotein från gula ärtor är tillsatt för att ytterligare förbättra proteineffektiviteten och smaken.

Tillsammans utgör de ett närmast idealiskt proteintillskott för människan med bl. a. hög halt av glutaminsyra (17%) och arginin (%).

Proteinet utvinnes genom att man mal ner ris och ärtor till ett pulver som sedan blandas med vatten till en gröt. Därefter tillsättes naturliga enzymer i olika stadier för att frånskilja kolhydrater och fibrer från proteinet.


Doseringsanvisning: Blanda 32 gram, ca 3 rågade matskedar med önskad mängd vatten i en shaker.

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.