Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Redskap

Det finns många praktiska redskap som underlättar och kompletterar din dagliga träning. För att hålla dig stark och skadefri samt känna att du utvecklas är det viktigt med styrketräning och vad kan väl vara smidigare än att kunna genomföra den kompletterande styrketräningen i hemmet eller under träningsrundan i skogen!

Artikel 1-25 av totalt 25.

Sortera:
Filtrera:

OMPU Extreme Fitness Band
Ompu Extreme Fitness Band kan fästas i fasta föremål förtex rotationsövningar, olika typer av dragövningar, gång och sprintmotstånd samt för rehab och stretching.
fr.199:-

SkiErg, Fristående
SkiErg är en fristående stakmaskin från Concept2. Har en stadig design, naturlig rörelsebana, och fotunderlag med superbt fäste.
13244:-

CrossBell System
Med CrossBell system kan du med några enkla justeringar utföra kettlebell-, hantel- och skivstångsövningar. Systemet är kompakt och lätt att ta med!
1195:-

Iron Gym
IRON GYM™ är en multifunktionell träningsstång för alla övningar du behöver för att bygga en stark och funktionell överkropp!
279:-

Power Wheel
Världens kanske mest effektiva bålträning! Power Wheel från Lifeline erbjuder dig allt du behöver i redskapsväg för att träna upp bålmusklerna på bästa möjliga sätt.
599:-

TRX Home
Med TRX tränar du funktionellt med din egen kroppsvikt som belastning. Använd dig av hundratals olika vinklar och övningar för en komplett helkroppsträning!
2249:-

SkiErg, Floorstand
SkiErg Floorstand är ett stadigt golvstativ som passar till Concept2s väggmonterade stakergometer.
2875:-

SkiErg, Väggmodell
Concept2 SkiErg är en väggmonterad, högkvalitativ stakergometer. Passar vare sig du är amatörskidåkare, elitåkare eller bara vill ha bra träning.
10369:-

Casall Dumbbell Set
Hantelset i grå hammarlack av mycket hög kvalitet från Casall. Casall Dumbbell Set kommer komplett med hantelgrepp, lås och viktskivor.
fr.299:-

AS80 Activity sensor
AS80 Activity sensor - Högteknologiskt armband som ger dig översikt på din energiförbrukning, fysisk aktivitet och sömnkvalitet.
859:-

Casall Super Rubber Band, medium
Casall Super Rubber Band - Perfekt redskap för funktionell träning som hjälper dig att träna styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet.
249:-

Casall Training Mat, 15 mm, black
Pilatesmatta från Casall i riktigt hög kvalitet, tilltagen tjocklek (15 mm) för bästa stötdämpning och komfort! Perfekt för yoga och golvträning.
499:-

CrossBell + DVD
Med CrossBell ™ Blue kan du med enkla justeringar utföra kettlebell-och hantelövningar.
349:-

Loumet Trigger Ball, 95 mm
Ergonomisk massageboll från Loumet, utmärkt mot träningsvärk! Med Loumet Massage Ball masserar du själv alla ömma punkter som kan uppstå från träning.
0:-

Balance Board with adjustable tilt
Balance Board från Gymstick hjälper dig att förbättra din balans, koordination och muskelstyrka. Kan justeras i 3 olika höjder.
249:-

Jungle Gym XT
Smart redskap från Lifeline för hemmaträning av hela kroppen! Jungle Gym XT fäster lätt och bara du sätter gränserna för möjligheterna med det här redskapet!
999:-

Stretching stick
En bra rörlighet är avgörande för en god hälsa och optimal prestation. Gymstick Stretching Stick är en smart stretchpinne som underlättar din stretchingrutin.
150:-

TNT Cable System
Med TNT Cable System från LifeLine kan du enkelt variera antalet kablar för att variera motståndet efter övning. Möjlighet att variera motståndet från 4,5 kg-135 kg.
399:-

Casall Foam Roll, black, small
Använd Casall Foam Roll för att öka rörligheten genom att massera stela och ömma muskelgrupper samt minska risken för skador.
299:-

Trigger Point Grid, orange
Myofascial Release! Använd Trigger Point GRID för att massera kroppens mjuka vävnad efter hård träning eller tävling!
469:-

Casall Jump Rope Steelwire, black
Effektivt träningsredskap från Casall du kan ta med dig överallt! Hopprepet har en 300 cm lång stålvajer och handtag med mycket bra grepp.
179:-

HIT Tube roll
En trigger point roller för att på bästa sätt få muskler att slappna av och spänningar att lätta. En ribbad yta för att komma åt även de mindre muskelgrupperna.
499:-

Concept2 Roddmaskin Modell E, grå
Modell E från Concept2 är flaggskeppet bland roddmaskiner! Den förkromade kedjan ger en tyst och mjuk gång för en behaglig träningsmiljö!
15625:-

Casall Exetube
Casall Exetube är ett enkelt och mångsidigt redskap för träning av större delen av kroppen.
199:-

Casall Gym ball,  black
Casall Gym ball är ett mycket effektivt och mångsidigt träningsredskap. Träna mage, armar och ben och välj bland en mängd olika övningar. Finns i tre olika storlekar.
299:-