Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Tillbehör

Hos Milebreaker.com hittar du ett stort utbud av produkter och tillbehör för konditionssport. Här kan du köpa vattenflaskor, shakers, träningskläder, vätskebälten, pulsklockor och andra tillbehör för uthållighetssporter som löpning, cykling, skidåkning, triathlon och orientering.


Läs mer om Tillbehör här »
Artikel 37-52 av totalt 52.

Sortera:
Filtrera:

Casall Foam Roll, black, small
Använd Casall Foam Roll för att öka rörligheten genom att massera stela och ömma muskelgrupper samt minska risken för skador.
299:-

Skin Soothing Shower gel, 200ml
Skin Soothing Shower Gel från varumärket 100 Bodycare är en duschtvål med 100% naturliga ingredienser som återfuktar kroppen och huden.
89:-

Trigger Point Grid, orange
Myofascial Release! Använd Trigger Point GRID för att massera kroppens mjuka vävnad efter hård träning eller tävling!
469:-

Casall Jump Rope Steelwire, black
Effektivt träningsredskap från Casall du kan ta med dig överallt! Hopprepet har en 300 cm lång stålvajer och handtag med mycket bra grepp.
179:-

HIT Parachute
-15%
rabatt
Fallskärm som skapar motstånd för benstyrka och explosivitet vid löpträning. Med två avtagbara skärmar och justerbart midjebälte. Väska medföljer för smidig förvaring.
Nu: 424:-
499:-

HIT Tube roll
En trigger point roller för att på bästa sätt få muskler att slappna av och spänningar att lätta. En ribbad yta för att komma åt även de mindre muskelgrupperna.
499:-

Concept2 Roddmaskin Modell E, grå
Modell E från Concept2 är flaggskeppet bland roddmaskiner! Den förkromade kedjan ger en tyst och mjuk gång för en behaglig träningsmiljö!
15625:-

Men's Compression Tights, black/black logo
Men's Compression Tights är populära kompressionstights med PWX Flex från 2XU. Kompressionsmaterialet minskar risken för muskeltrötthet och förbättrar återhämtningstiden.
1299:-

Men's Compression Shorts, black/silver logo
Snygga kompressionsshorts med PWX Flex från 2XU. PWX Flex ger en optimal flexibilitet och rörelsefrihet. Herrstorlekar.
899:-

Casall Exetube
Casall Exetube är ett enkelt och mångsidigt redskap för träning av större delen av kroppen.
199:-

Casall Gym ball,  black
Casall Gym ball är ett mycket effektivt och mångsidigt träningsredskap. Träna mage, armar och ben och välj bland en mängd olika övningar. Finns i tre olika storlekar.
299:-

HIT Soft Waterbottle, black
Mjuk vattenflaska av plast som är idealisk att dricka vatten ur vid alla typer av träning.
199:-

Star Nutrition Hers Smartshake Slim, 500ml
Smartshake Slim - Supersuccén Smartshake, nu i ännu mer slimmad och behändig version! Snygg, praktisk och smart! Limited Edition för Star Nutriton!
79:-

Milebreaker Shortsleeve, Grey
Snygg, kortärmad unisex-tröja i funktionsmaterial med välsittande passform.
199:-

Compression Calf Guard, black/silver logo
2XU Compression Calf Guard med graderad kompression som ökar hastigheten på blodströmmen tillbaks till hjärtat. Reducerar anhopning av slaggprodukter.
549:-

Men's Elite Compression Longsleeve Top, black/steel
Elite Compression Longsleeve Top från 2XU är en långärmad tröja i kompressionsmaterial för atleter som kräver mer kraft och support. Herrstorlekar.
1299:-
Hos Milebreaker.com hittar du ett stort utbud av produkter och tillbehör för konditionssport. Här kan du köpa vattenflaskor, shakers, träningskläder, vätskebälten, pulsklockor och andra tillbehör för uthållighetssporter som löpning, cykling, skidåkning, triathlon och orientering.