Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Superfruit Kokosolja Extra Virgin, 500ml


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
Art.nr. A3704-63

Superfruit Extra Virgin Kokosnötsolja är tillverkad av färska ekologiska kokosnötter. Skonsamt kallpressad och passande för personer som följer LCHF och raw.

• Skonsamt kallpressad
• LCHF och RAW
• Olja från ekologiska, nyskördade kokosnötter
• Härlig smak och lukt av riktig kokos

Superfruit kokosolja extra virgin innehåller mer än 50% laurinsyra. Till skillnad från andra fetter tål kokosolja uppvärmning bättre. Flera av våra vanligaste fettkällor omvandlas till härdat fett eller transfettsyror redan vid relativt låga temperaturer. Extra virgin kokosoljan bör inte förväxlas med vanligt kokosfett som raffineras, görs luktfri, härdas och bleks. Den innehåller inte några transfetter och är ett bra alternativ till laktosintoleranta. Kokosoljan blir flytande vid temperaturer över 25°C och kan förvaras i kylskåp. Superfruits kokosolja är ekologiskt certifierad enligt EUs förordning 2092/91 och innehåller inga tillsatser.

Användning: Använd kokosnötsoljan i rawfoodrecept på bollar, smoothies, glass, dressing och dylikt. Ta en till flera matskedar varje dag som en extra källa till goda fettsyror och energi. Använd oljan till vanlig matlagning, bakning, stekning eller på mackan. Oljan kan också användas till mer än bara matlagning till exempel som kropps- och massageolja eller som en hårolja.