Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Styrka

 

Styrketräning är bra att komplettera alla träningsformer med. För att utveckla sig inom sin sport behövs styrka i de muskler man använder men det är också viktigt med styrketräning i skadeförebyggande syfte. Man vill vara allmänt stark men också stark i alla muskler som arbetar i synergi när man utför en rörelse. Man är inte starkare än sin svagaste länk och det gäller därför att ha styrka i alla länkar. Att träna för att kunna träna!

Artikel 1-7 av totalt 7.

Sortera:
Filtrera:

OMPU Extreme Fitness Band
Ompu Extreme Fitness Band kan fästas i fasta föremål förtex rotationsövningar, olika typer av dragövningar, gång och sprintmotstånd samt för rehab och stretching.
fr.199:-

CrossBell System
Med CrossBell system kan du med några enkla justeringar utföra kettlebell-, hantel- och skivstångsövningar. Systemet är kompakt och lätt att ta med!
1195:-

Iron Gym
IRON GYM™ är en multifunktionell träningsstång för alla övningar du behöver för att bygga en stark och funktionell överkropp!
279:-

Power Wheel
Världens kanske mest effektiva bålträning! Power Wheel från Lifeline erbjuder dig allt du behöver i redskapsväg för att träna upp bålmusklerna på bästa möjliga sätt.
599:-

TRX Home
Med TRX tränar du funktionellt med din egen kroppsvikt som belastning. Använd dig av hundratals olika vinklar och övningar för en komplett helkroppsträning!
2249:-

Casall Dumbbell Set
Hantelset i grå hammarlack av mycket hög kvalitet från Casall. Casall Dumbbell Set kommer komplett med hantelgrepp, lås och viktskivor.
fr.299:-

Casall Super Rubber Band, medium
Casall Super Rubber Band - Perfekt redskap för funktionell träning som hjälper dig att träna styrka, flexibilitet, smidighet och snabbhet.
249:-