Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Restore, 16 tabs


Lagerstatus:
Tillfälligt slut
39:-
Pris per 100 g: 55.40:-
Art.nr. 6671

Restore 

  • Återställer snabbt elektrolyt och vätskebalansen vid förlust genom tex. kraftig svettning
  • Kolhydrat-elektrolytlösningar bidrar till att bibehålla prestationförmågan vid långvarig uthållighetsträning
  • Innehåller magnesium som främjar elektrolytbalansen och bidrar till att minska trötthet och utmattning
  • Lättlösliga brustabletter med frisk och fräsch citrussmak
  • Snabbt och enkelt sätt att återställa kroppen

Känslan av att vara uttorkad och tömd på vätska efter riktigt hårda och svettiga träningspass är en känsla som många atleter upplevt, och aldrig vill uppleva igen. Trötthet, bristande energi och huvudvärk är några av de symptom som på ett tydligt sätt framträder när kroppens väteskedepåer tömts.

Därför har Star Nutrition utvecklat Restore - brustabletten som tar dig tillbaka i toppform på nolltid!

Restore återställer din vätskebalans omgående med sin sammansättning av viktiga elektrolyter, kalcium, magnesium, Vitamin C och en mängd andra mineraler - alla nödvändiga för att återfylla dina depåer.

Användningsområdet för Star Nutritions Restore är mycket brett och täcker inte bara behovet kring din träning. Ett par timmar i sommarsolen eller en stressig arbetsdag är andra situationer som lätt kan påverka din vätskebalans negativt och leda till en försämrad energi och molande huvudvärk. 

Star Nutrition Restore - För en kontrollerad vätskebalans, varje dag!

Doseringsanvisning: Lös upp 2 brustabletter i 200 ml vatten för att få en isoton lösning. Ta 2-6 tabletter per dag. Använd ej mineralvatten.

Antal doseringar per behållare: 8 (16 brustabletter)

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten