Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Instagram

#octane

Octane, lemon lime, 750 g


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
299:-
Pris per kg: 398.67:-
Art.nr. 6581-03

Star Nutrition Octane är en aminosyra-produkt som stimulerar din mentala och fysiska prestationsförmåga.

• Påskyndar återhämtningen
• Bidrar till ökad muskelstyrka
• Ökad fysisk och mental prestationsförmåga
• Innehåller elektrolyter

Med sin unika sammansättning av aminosyror stimulerar Octane kroppens prestationsmekanismer och du får en högre tränings- och tävlingskvalitet. Aminosyrorna L-Leucin, L-Valin och L-Isoleucin bidrar samtliga till att stimulera proteinsyntesen samtidigt som de hjälper till att motverka mental trötthet och muskelnedbrytning. Förutom dessa innehåller Octane även Aminosyran L-Glutamin som är den aminosyran som är allra mest förekommande i mänsklig vävnad. 

Aminosyrorna som förekommer i Octane är i fri form, vilket betyder att de kan tas upp av kroppen betydligt snabbare än aminosyror som kommer från intakt protein. Snabbt upptag betyder ökad frisättning av insulin i kombination med en stark stimulans av muskelproteinsyntesen. 

Förutom aminosyror har Octane även berikats med elektrolyter samt vitamin B6, det första för att hjälpa till att förhindra uttorkning och mineralbrist och det andra för att skynda på aminosyrasyntesen och därmed öka upptaget av produktens samtliga ingredienser.

Dosering: Blanda 1 portion (3 skopor / 14 g pulver) med 250 ml vatten och drick före och under träning. En portion ger 10,5 gram aminosyror.

Övrig information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för små barn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Allergener: Innehåller soja (lecitin).

Förvaringsanvisning: I originalförpackning, ej över normal rumstemperatur.