Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Fler bra alternativ

24 x NOCCO BCAA, 330 ml
24 x NOCCO BCAA, 330 ml

24 x NOCCO BCAA - Storpack av succédrycken NOCCO BCAA! Passa på!

Nu: 479:-
Ord. pris 600:-

NOCCO BCAA, 330 ml


Lagerstatus:
Leveranstid:
Art.nr. 6000r

NOCCO BCAA är en färdigblandad, socker- och kalorifri BCAA-dryck. Den kommer i flera goda smaker och förser din kropp med återhämtade aminosyror.

  • Färdigblandad BCAA-dryck
  • Förser din kropp med grenade aminosyror
  • Fri från socker och kalorier
  • Släcker törsten och kommer i flera smaker
  • Aminosyrorna stöder dina musklers återhämtning
  • Finns med eller utan koffein

NOCCO BCAA från No Carbs Company är trenddrycken som har tagit marknaden med storm. Den innehåller grenade aminosyror men inga som helst kalorier. NOCCO BCAA kommer i flera goda smaker och har både koffeinberikade och koffeinfria varianter. Gemensamt för dem alla är att de inte innehåller socker. 

Ta en NOCCO och ge din kropp aminosyror och vitaminer i ett läckert format. Den lätt kolsyrade drycken med fruktiga smaker är ett sant nöje att dricka och kan drickas som törstsläckare eller i samband med träning. Aminosyrorna bidrar nämligen till en förbättrad muskelåterhämtning och koffeinet (i de varianterna som är koffeinberikade) ger energi och pigghet. Om du är ute efter de koffeinfria alternativen ska du välja smakerna Jordgubb/Rabarber, Äpple eller Citrus/Fläder som innehåller hela 5000 mg BCAA. Päron, Persika, Citron Lime och Röda bär innehåller 2500 mg BCAA, L-karnitin och ger en extra kick genom det tillsatta (180 mg) koffeinet.