Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Fler bra alternativ

Zinc, 25 mg, 100 kaps
Zinc, 25 mg, 100 kaps

Kelaterad zink som ger ett mycket bra upptag i kroppen. Bidrar till normal omsättning av kolhydrater, fett och protein samt normal funktion i immunförsvaret.

69:-

Andra köpte även

6* Omega-3 Regular
6* Omega-3 Regular

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

299:-

Magnesium 800, 100 kapslar


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
89:-
Pris per 100 g: 95.70:-
Art.nr. 6577

Magnesium 800 kapslar från Star Nutrition innehåller kelaterat magnesium för bästa möjliga upptag i kroppen. Med ett tillskott av magnesium kan du bibehålla mineralbalansen och öka din prestationsförmåga.

• Minskad trötthet
• Normal muskelfunktion
• Elektrolytbalans

Brist på magnesium i kroppen kan leda till trötthet, sämre uppmärksamhet, yrsel samt uppkomst av kramp under intensiv fysisk aktivititet. Två kapslar av Magnesium 800 per dag ger ett rekommenderat dagligt intag av magnesium för dig som konditionstränar och vill säkerställa en optimal elektrolytbalans. Ett tillskott av Star Nutrition Magnesium 800 kan bidra till minskad trötthet, normal muskelfunktion samt bättre mineralbalans för optimal syre- och näringstransport.

Rekommenderad daglig dos: 1 kapsel 2 gånger per dag, mellan måltider.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk och kan därför innehålla spår därav.