Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Pasta & Nudlar

Det finns många nyttiga alternativ till traditionell pasta och här samlas mättande proteinrika pastasorter och kalorisnåla nudlar. Vare sig man vill ha glutenfritt eller bara mår bättre av att undvika spannmål så är det bara fantasin som sätter gränser. Byt ut din vanliga pasta eller hitta nya rätter och nya favoriter!

Artikel 1-14 av totalt 14.

Sortera:
Filtrera:

Black Bean Spaghetti, 200 gram
Black Bean Spaghetti - Ekologiska bönnudlar från Nutri-Nick som har tillverkats av svarta bönor och vatten. Naturligt gluten- och vetefria!
26:-

 Fettuccini-Gröna Sojabönor, 200 gram
Fettuccini-Gröna Sojabönor från Á la Eco är pasta gjord av ekologiska gröna sojabönor. Innehåller 22,4 g protein och 8,55 g kolhydrater per portion.
34:-

Pasta fusilli Glutenfri, 250 gram
Pasta fusilli Glutenfri från Urtekram är en läcker pasta i fusilli-format som är helt glutenfri. Den är tillverkad av ekologiskt fullkornsrismjöl i Italien, pastans hem!
22:-

Shirataki Nudlar, 200 gram
Nudlar utan stärkelse - Goda att blanda i asiatiska grytor och soppor
23:-

10 x Shirataki Nudlar, 200 gram
Shirataki Nudlar ifrån Asien utan kolhydrater! 5kcal/100g/en portion. Gluten- och laktosfria. Nu i 10-pack!
230:-

Penne Glutenfri, 250 gram
Penne Glutenfri från Urtekram är en glutenfri pasta i penne-format som kommer att bli din nya pastafavorit! Den är tillverkad av majs-, ris-, bovete- och quinoamjöl.
22:-

10 x Shirataki Pearls, 200 gram
De populära nudlarna har nu fått sin motsvarighet i risform - Shirataki Mini Pearls. Gluten- och laktosfria. Innehåller nästan inga kolhydrater alls! Nu i 10-pack!
230:-

Soba bovetespaghetti, 250 gram
En japansk nudel på mjöl från bovete fri från gluten.
39:-

2 x Nutri Nick Bönpasta, 200 gram
2 x Nutri Nick Bönpasta är ett förmånligt set med två stycken bönpastaförpackningar från Nutri-Nick. Proteinrikt och välsmakande pastasubstitut!
58:-

Svarta bönor - Spagetti, 200 gram
Spagetti gjord av ekologiska svarta bönor. 22,55 g protein och 8,1 g kolhydrater per portion!
34:-

Spaghetti Glutenfri, 250 gram
Spaghetti Glutenfri från Urtekram är en glutenfri spaghetti som är tillverkad av ekologiskt fullkornsrismjöl. Pastan är tillverkad i Italien, pastans hemland!
22:-

Soy Bean Fettucine, 200 gram
Soy Bean Fettucine - Bönnudlar i fettucine-format från Nutri-Nick med ett hög innehåll av protein och fibrer samt naturligt fria från vete och gluten!
27:-

Sojabönor - Fettuccini, 200 gram
Pasta gjord av ekologiska sojabönor. Innehåller 20,8 g protein och 10 g kolhydrater per portion.
34:-

Soy Bean Spaghetti, 200 g
Soy Bean Spaghetti - Ekologiska bönnudlar från Nutri-Nick, tillverkade av sojabönor och vatten. Med ett rikt innehåll av protein och kostfibrer!
27:-