Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Matlagning

Valen vi gör varje dag är grunden till hur vi mår och hur det står till med hälsan. En hälsosam kosthållning och nyttig matlagning visar sig på resultaten tillsammans med regelbunden och varierad träning. Det är viktigt att ladda rätt med energi före, under och efter tävling men det är vad vi gör varje dag som är grunden till framgång. Se till att du också gör rätt val för att nå största möjliga framgång med din träing!

Artikel 1-11 av totalt 11.

Sortera:
Filtrera:

Kokosmjöl, 500 gram
Kokosmjöl från Powerfruits är ett fiberrikt mjöl tillverkat av ekologiska kokosnötter. Mjölet är raw och har en krämig smak, sötaktig doft och gräddig färg.
84:-

Sukrin, 500 gram
Sukrin, 500 g - Sockersubstitut från Mindresocker som framställts ur sockeralkoholen Erythritol. 100% Naturlig produkt som är helt fri från kalorier!
79:-

Äppelcidervinäger, 750 ml
Äppelcidervinäger EKO - Fransk ekologisk äppelcidervinäger från Urtekram. Lagrad på ekfat och skonsamt filtrerad!
36:-

Sukrin+ (stevia), 250 gram
Sukrin+ - Sötningsalternativ från Mindresocker som är en kombination av Erythritol och steviolglykosider. Dubbelt så sött som socker!
89:-

Gurkmeja
Gurkmeja från Powerfruits är ett ekologiskt pulver av den curcuminrika roten gurkmeja. Pulvret är raw och kan användas som krydda eller som ett dagligt kosttillskott.
fr.99:-

Stevia Drops, 50 ml
Stevia Drops från Nutri-Nick - Smaksätt drycker, efterrätter, bakverk, kvarg och yoghurt! Fri från kolhydrater, kalorier och socker. Finns i 10 olika smaker!
79:-

Pasta fusilli Glutenfri, 250 gram
Pasta fusilli Glutenfri från Urtekram är en läcker pasta i fusilli-format som är helt glutenfri. Den är tillverkad av ekologiskt fullkornsrismjöl i Italien, pastans hem!
22:-

Cocosa Gourmet Chili, 200 ml
Cocosa Gourmet Chili - Skonsamt raffinerad kokosolja enligt ekologiska standarder med en smak av chili från chiliextrakt.
119:-

Sojafärs, 200 gram
Kravmärkt sojafärs från Biodood. Sojaprotein från avfettade sojabönor.
29:-

Tahini utan salt
Kung Markattas Tahini, eller sesampasta, består av sesamfrön som är en naturlig fettkälla.
fr.40:-