Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Drycker

Välgörande och goda drycker för dig som tränar konditionsidrott. Milebreaker erbjuder många drycker beroende på ändamål. I sortimentet finns te med nyttiga egenskaper, läskande juicer i naturlig form samt kalorisnåla alternativ för den som vill hålla sockernivån låg. Dryck är bland det viktigaste som finns och tränar du mycket bör du få i dig dryck med både kolhydrater, aminosyror och elektrolyter. 

Artikel 1-18 av totalt 18.

Sortera:
Filtrera:

Beet It, 70 ml
En högkoncentrerad rödbetsjuice med ett högt innehåll av nitrat som förbättrar din uthållighet och ditt syreupptag.
25:-

Rödbetsjuice, 500 ml
Nitratrik rödbetsjuice är ett grymt tillskott för dig som konditionstränar. Nitratet omvandlas till kväveoxid och ökar uthålligheten.
26:-

Äppelcidervinäger, 750 ml
Äppelcidervinäger EKO - Fransk ekologisk äppelcidervinäger från Urtekram. Lagrad på ekfat och skonsamt filtrerad!
36:-

NJIE Aloe Vera DIET, 500 ml
NJIE Aloe Vera DIET - Den ultimata törstsläckaren! Aloe Vera DIET är en frisk, sockerfri dryck med hela 50% aloe vera. Mycket goda smaker!
24:-

Fruktjuice, 200 ml
Fruktjuice från Höllinger är ett trepack av ekologisk juice utan tillsatt socker. Förpackat i minitetror och utmärkta att ta med på utflykten!
10:-

Te, 17 påsar
Yogi Tea är nyttigt för människans hela system. Varje ingrediens är både en krydda och samtidig en hjälp för kroppen efter principen i Ayurvedisk medicin.
35:-

Pukka Te, 20 tepåsar
Pukka ekologiska och ayurvediska örtteer är fria från artificiella ämnen, konserveringsmedel, socker och sötningsmedel. Hitta din egen favorit!
33:-

Juice Gurkmeja 250ml
Juice Gurkmeja från Biofood är en juice tillverkad av färsk, ekologisk gurkmeja. Juicen är härligt orange till färgen och innehåller minst 0,3% curcumin.
149:-

Vita Coco Kokosvatten Ananas, 330 ml
Vita Coco Kokosvatten Ananas är ett härligt läskande kokosvatten med en tropisk smak av ananas! Perfekt som naturlig sportdryck eller som bas för smoothies.
21:-

Curite, 20 portionspåsar
Curite är ett utrensande och genomsköljande örtte. Curite innehåller maskros, kamomill, persiljerot, brännässla, fänkål och pepparmynta. Använd vid detox.
59:-

Vita Coco Kokosvatten Naturell
Vita Coco har redan tagit USA och England med storm och är baserad på en enda ingrediens: färskt kokosvatten. Mindre än 1% fruktsocker! Finns i tre storlekar.
fr.21:-

Yerba Mate, 400 g
Nationaldryck med ursprung från Argentina. Används till detox och minskar sötsug.
139:-

Rooiboste, löste 200 g
Rooiboste, löste från Khoisan Tea är löste i vacker plåtburk. Det är ett koffeinfritt, smakfullt te som är KRAV-certifierat. Välj mellan flera olika varianter!
60:-

Grönt Te, 17 påsar
Yogi Tea är nyttigt för människans hela system. Varje ingrediens är båda en krydda och samtidig en hjälp för kroppen efter principen i Ayurvedic medicin.
35:-

Rooiboste 20 påsar
Rooiboste från Khoisan Tea är ett KRAV-ekologiskt naturligt koffeinfritt rooiboste som du kan avnjuta när som helst under dygnet. Passande även för barn!
0:-

Pau D'Arco te
Pau D'Arco te - från den inre barken.
fr.89:-