Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-25%
rabatt
<
>

Produktomdömen


L-Arginine (Powder) BIG BUY, 2 kg


Lagerstatus:
Tillfälligt slut
899:-1196:-
Pris per kg: 449.50:-
Art.nr. SETMBLA

BiG BUY:  4 x L-Arginine (Powder), 500 g.

Köp fler spara mer, generös volymrabatt för dig som gör stora inköp! Gå ihop med brorsan, syrran, träningskompisen eller grannen och spara ordentligt med pengar! 

Läs mer om produkten här:


L-Arginine (powder), 500g

Anabolic Arginine från Star Nutrition ger dig ett tillskott av aminosyran L-Arginin som stimulerar blodtillförseln till kroppens arbetande muskler så att du kan öka din prestationsförmåga.

• Prestationshöjande
• Stimular blodflödet
• Förbättrar syretransporten

Aminosyran L-arginin ökar kroppens produktion av kväveoxid vilket bidrar till ett ökat blodflöde som förbättrar transporten av näringsämnen och syre till musklerna. Anabolic Arginin innehåller en lättabsorberad Arginin-etyl-ester som snabbt får blodådrorna att slappna av så att blodet kan strömma ut till de arbetande musklerna. L-Arginin kan även motverka träningsvärk och hjälper till att minimera produktionen av mjölksyra i musklerna under intensiv träning.

Rekommenderad daglig dos: 1 skopa (3,4g) 1-2 gånger per dag på tom mage. Blandas med vatten.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas.

Allergiinformation: Hanteras i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk och kan därför innehålla spår därav.