Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod

Sportdryck

Sportdryck innehåller snabba kolhydrater och elektrolyter som fyller på med bränsle och återställer din mineral- och vätskebalans. Sportdrycker är speciellt utvecklade för att passa konditionsidrottare som behöver ersätta energi och vätska som förloras under långvarig fysisk träning. De flesta sportdrycker har låg osmolalitet vilket gör att energigivande ämnen snabbt kan tas upp av kroppen. Tänk på att testa den drycken du ska ha på tävling för att vänja magen. 

.

Artikel 1-20 av totalt 20.

Sortera:
Filtrera:

Beet It, 70 ml
En högkoncentrerad rödbetsjuice med ett högt innehåll av nitrat som förbättrar din uthållighet och ditt syreupptag.
25:-

15 x Beet It, 70 ml
-12%
rabatt
En högkoncentrerad rödbetsjuice med ett högt innehåll av kostnitrat som förbättrar din återhämtning och uthållighet.
Nu: 329:-
375:-

Restore, 16 tabs
Återställ vätskebalansen efter hårda och svettiga träningspass med Star Nutritions smidiga brustabletter. Elektrolyter, vitaminer och mineraler! 
39:-

Celsius
Celsius - Omåttligt populär energidryck som är rik på vitaminer och krom, och dessutom helt fri från socker! Läskande och frisk energi på burk!
22:-

Energy drink power tabs, 120g
En sportdryck i brustablettform som är anpassad speciellt för intensiva konditionspass.
54:-

Creatine Monohydrate 500 g
Ett utmärkt tillskott för kondtionsidrottare som vill öka sin explosiva styrka. Produkten häjlper dig att höja din prestationsförmåga under tävling och träning.
99:-

Long Energy Endurance Sports Drink, 790 g, Apelsin
Speciellt framtagen för att möta behov under mycket långa träningspass. En unik sportdryck som rekommenderas för dig som utövar t ex marathon och cykling.
140:-

20 x R2 Sport, 50g
-10%
rabatt
En avancerad återhämtningsdryck som innehåller mer energi för återhämtning efter extra långa träningspass och tävlingar.
Nu: 900:-
1000:-

Energy Hydrate & Perform, 400g
En isotonisk sportdryck som ökar kroppen förmåga att tillgodogöra sig vätska. Passar utmärkt för att återställa vätskebalansen under och efter träningspassen.
99:-

Vitargo Electrolyte
En revolutionerande och beprövad kolhydratdryck med elektrolyter som används av idrottare som vill öka sin prestationsförmåga.
fr.35:-

Vitargo Carboloader
En mycket populär kolhydratladdare som innehåller den unika kolhydraten Vitargo som ger dig optimalt energiupptag och snabb återhämtning.
fr.35:-

Fast Hydration, 500ml
En sportdryck som ger dig optimal vätskeupptagningsförmåga under långvarig fysisk träning. Drycken är helt fri från färgämnen och innehåller endast naturliga smakämnen.
18:-

12 x Fast Hydration Energy Drink, 500 ml
-10%
rabatt
Isostar Energy drink är en sportdryck som ger dig optimal vätskeupptagningsförmåga under långvarig fysisk träning. Drycken är helt fri från färgämnen och innehåller endast n...
Nu: 194:-
216:-

30 x G Sport Competition, 30g
-10%
rabatt
30-pack med G Sport. Sportdrycken som har en unik kolhydratsammansättning som effektivt optimerar kroppens upptag av kolhydrater.
Nu: 810:-
900:-

18 x Vitargo Carboloader, 75 g, Apelsin
-10%
rabatt
En mycket populär kolhydratladdare som innehåller den unika kolhydraten Vitargo som ger dig optimalt energiupptag och snabb återhämtning.
Nu: 567:-
630:-

Malto-Flex Pure
100% snabba kolhydrater från maltodextrin. Ett perfekt kosttillskott för uppladdning innan träning och optimal återhämtning efter träning.
0:-

Red Kick, 0,5 l, Ej kolsyrad
Red Kick utan kolsyra är laddad med guarana, koffein och taurin. Den har en fräsch smak och piggar upp.
15:-

Glycomaize, 2 kg
Långkedjiga och komplexa kolhydrater som absorberas supersnabbt i kroppen.
229:-

Rödbetsjuice, 500ml
Rödbetsjuice har bevisats ge ökad uthållighet med sin höga halt nitrat.
35:-

Vitargo Pure
Den unika och patenterade kolhydraten Vitargo som är speciellt utvecklad för att ge effektiv inlagring av energi. Passar perfekt som bas i din favoritdrink.
fr.259:-