Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Instagram

#gourmetprobar

Gourmet Pro Bar, 80 g


Lagerstatus:
Leveranstid:
Pris per 100 g: 28.75:-
Art.nr. 6663r

Gourmet-Pro Bar - Efterlängtad och innovativ delikatessproteinbar från Star Nutrition för dig som söker marknadens bästa smak i samklang med ett superbt näringsvärde! 

  • Systerprodukt till succéproteinet Gourmet-Pro
  • Oslagbart goda smaker
  • Högt proteininnehåll bevarar och bygger kvalitativ muskelmassa
  • Endast 1 g socker per bar
  • Innovativ utformning med double layers - Godaste proteinbaren någonsin?

Star Nutritions har med sitt delikatessproteinpulver Gourmet-Pro erhållit en trogen skara anhängare som uppskattar det där lilla extra utan att behöva göra avkall på innehåll och näringsvärde.

Därför togs beslutet att erbjuda samma fantastiska smakprofil i form av en välkomponerad och näringsrik proteinbar, och nu kan produktvecklarna på Star Nutrition med stolthet presentera Gourmet-Pro Bar - proteinbaren för atleten som vågar tro på att delikat smak kan gå hand i hand med yppersta näringskvalitet!

En gedigen och god smakprofil är allt viktigare på dagens marknad, och produkterna utvecklas och förfinas i snabb takt. Gourmet-Pro Bar ställer sig tydligt i bräschen för denna utveckling med en innovativ double layer-utformning flera fantasiska smaker.

Gourmet-Pro Bar består av ca 30-31% av högvärdigt protein och 21% kolhydrater, vilket ger dig en god dos av de näringsämnen du behöver för att bibehålla och utveckla en kvalitativ muskelmassa under en hälsosam livsstil.

Konsistensen är inbjudande och smaklig med sina dubbla lager, och storleken gör Gourmet Pro Bar till ett perfekt mellanmål när du är på språng och inta har tid eller ork att blanda din proteinshake.

Bejaka din inre gourmet trots alla uppoffringar en hälsosam livsstil kräver!

Doseringsanvisning: Ta 1 Gourmet-Pro Bar närhelst ett välsmakande proteintillskott önskas. Förslagsvis som mellanmål eller i samband med träning.

Information: Skall ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn. Överskrid ej rekommenderad dosering. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.