Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Instagram

#gourmetpro

Gourmet-Pro, 900 g, Strawberry Milkshake


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
199:-
Pris per kg: 221.11:-
Art.nr. 6539-001

Gourmet-Pro är speciellt utvecklad för att ge en god och fyllig proteindrink, både när den blandas med mjölk och vatten.  Gourmet-Pro passar perfekt som kvällsmål för att ge kroppen en långsam försörjning av nyttiga aminsoyror under hela natten.

• Högt proteininnehåll 
• Innehåller BCAA 
• Fantastisk smak

Gourmet-Pro från Star Nutrition är ett proteintillskott av högsta kvalitet. Det innehåller en blandning av högvärdigt mjölkprotein och vassleprotein. Proteinet absorberas långsamt och ser till att kroppens muskler får nödvändiga aminosyror flera timmar efter att du druckit shaken. Det leder till optimal muskeltillväxt och återhämtning. Gourmet-Pro smakar fantastiskt gott och har en fyllig konsistens och passar lika bra till mellanmål som den sista du tar innan du går och lägger dig. 

Doseringsanvisning: 30 g (ca 0,75 dl) blandas med 2-3 dl vatten i en shaker. Skaka tills allt pulver löst sig. Intag 1-2 portioner/dag mellan måltider.

Information: Denna produkt bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om du är gravid eller ammar, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.