Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

12 x 52% Protein Block, 100 g
12 x 52% Protein Block, 100 g

Ny grym proteinbar är här! Mycket god smak, högt proteinvärde och lågt sockerinnehåll.

Nu: 199:-
Ord. pris 336:-

Instagram

#dietproadvanced

Diet-Pro Advanced, 1 kg


Lagerstatus:
Leveranstid:
Pris per kg: 125:-
Art.nr. 6514-1r

Diet-Pro Advanced är ett proteinpulver utvecklat för att viktnedgång eller bevarande av vikt. Gott och kalorisnålt, men med en mättnadskänsla som varar.  

• Lågt GI-värde
• Få kalorier
• Långvarig mättnadskänsla

Proteinpulvret Diet-Pro Advanced innehåller fibrer och långsamma kolhydrater, varför det ger en stabil blodsockernivå och en mättnad som varar länge. Proteinet är av typen micellärt kassein och vassleprotein, vilka är de proteinkällor som är viktigast för människan. Diet-Pro Advanced har också berikats med Optipep™ - hydrolyserat vassleprotein som effektiv och snabbt förser kroppen med essentiella aminosyrorna.

Ett lågt GI (glykemiskt index) uppnås genom den unika kolhydraten Palatinos™ i kombination med fibrer från havre. Diet-Pro Advanced är framtagen för dig som vill behålla muskelstryka under en kalorisnål diet. Produkten passar perfekt som mellanmål före träningen eller som ett gott mellanmål när helst på dygnet.

 Doseringsinstruktioner: 1deciliter (40 gram) blandas med 3 dl vatten eller minimjölk. Mängden vätska kan reduceras för en dryck med mer koncentrerad smak. Vispa eller skaka till det att pulvret har löst sig helt. 1 till 2 drinkar/dag.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost. Personer under 18 år skall ej ta kosttillskott, ej heller gravida eller ammande. Personer som lider av någon sjukdom och/eller medicineras bör rådfråga läkare före konsumtion. Förvaras oåtkomligt för barn. Dagsintaget bör ej överskridas.