Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


D3-vitamin MerVital 2500IE, 90 tabletter


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
Art.nr. A2226-3

D3-vitamin MerVital 2500 IE från Alpha Plus är ett perfekt d-vitamintillskott som hjälper dig att fylla ditt dagliga behov av vitaminen även under de mörka månaderna. Produkten är passande för alla som behöver ett enkelt och effektivt D3-vitamintillskott som kan användas kontinuerligt.

  • 2500 IE D3-vitamin per tablett
  • Tillsatt magnesium
  • Passande dagligt tillskott

D3-vitamin kallas även solens vitamin eftersom d-vitamin produceras i kroppen då huden exponeras för solens strålar. Dock är det speciellt under de mörka månaderna smart att komplettera d-vitaminintaget med d-vitaminrika livsmedel och kosttillskott. D-vitamin spelar en viktig roll i kroppens naturliga försvar och bidrar även till upprätthållandet av ett normalt skelett. D3-vitamin Mervital 2500 IE innehåller 2500 IE D3-vitamin per tablett, vilket gör det till ett passande dagligt tillskott som är smidigt att inta. Produkten innehåller även 50 mg magnesium per tablett.  

Dosering: 1 tablett en till två gånger dagligen i samband med frukost. Kan gärna kombineras med TjejVital, MammaVital, KvinnaVital, ManVital eller BarnVital.