Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Fler bra alternativ

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
OBS! Om du har ett presentkort skall denna kod anges i kassan.

Instagram

#celsius

Celsius


Lagerstatus:
Leveranstid:
Pris per l: 61.97:-
Art.nr. 10001r

Celsius - Omåttligt populär energidryck som är mycket rik på vitaminer och krom, och dessutom helt fri från socker! Läskande och frisk! 
 
  • Otroligt läskande och fräscha smaker
  • Helt fri från socker
  • 200 mg koffein per burk - uppiggande 
  • Högt innehåll av vitaminerna riboflavin, niacin, pantotensyra, vitamin B6 och vitamin B1
  • Mindre än 10 kcal per portion
 
Celsius - energidrycken som tagit marknaden med storm! 
Energidryck är en eftertraktad produkt för de flesta, då behovet av energi är återkommande för alla som för en mentalt och fysiskt aktiv tillvaro. Dock är majoriteten av de befintliga energidryckerna på marknaden ofta fullsmockade med socker och kolhydrater, något som är högst ovälkommet för personer som vill sköta sin kosthållning strikt.
 
Med en väl sammansatt blandning av uppiggande koffein, guarana, grönt te extrakt, krom och vitaminer har Celsius därför snabbt blivit det absoluta förstahandsvalet för fysiskt aktiva personer som söker både läskande njutning och funktionella egenskaper. Helt fri från socker och kolhydrater!
 
200 mg koffein per burk ger ett stärkt mentalt fokus och en uppiggande effekt. Innehållet av B-vitaminerna riboflavin, niacin, pantotensyra, vitamin B12 och vitamin B6 bidrar till att bibehålla normal energiomsättning och minska trötthet och utmattning. Biotin och krom hjälper kroppens ämnesomsättning genom att bidra till normal omsättning av fett, kolhydrater och protein.  Drycken innehåller även en väl avvägd dos guarana och taurin.
 
En tillsatt mängd C-vitamin bidrar till att bibehålla immunsystemets normala funktion under och efter intensiv fysisk träning samt verkar antioxidativt genom att bidra till att skydda cellerna mot oxidativ stress.
 
 
Smakerna är otroligt fräscha och läskande, och drycken finns både i lätt kolsyrad form samt helt utan kolsyra:
 
  • Kolsyrade: Cola, Citron-Lime, Apelsin, Vilda bär
  • Utan kolsyra: Persika Mango, Jordgubb Kiwi
 
Celsius som energidryck nyttjas allra bäst i samband med en aktiv livsstil och en medveten kosthållning, och erbjuder en tacksam energikick. Som måltidsdryck, inför träningen eller helt enkelt som törstsläckare - Celsius fungerar i alla situationer!
 
 
Doseringsanvisning: Rekommendation per dag: max 3 stycken.
 
Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten. Innehåller hög koffeinhalt (56 mg/100 ml). Rekommenderas ej för barn och gravida eller ammande kvinnor.