Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

6* Omega-3 Regular
6* Omega-3 Regular

6 x Omega-3, 90 caps: Innehåller fleromättade essentiella fettsyror, ett måste för alla som vill öka sitt välbefinnande. Både för tränande och icke-tränande!

299:-

BCAA 4:1:1 90%, 400 g


Lagerstatus:
Leveranstid:
Pris per kg: 422.50:-
Art.nr. 6663-1r

BCAA 4:1:1 90% - Högkoncentrerat BCAA-tillskott av lyxmodell från Star Nutrition! Lättlösligt, välsmakande och helt fritt från socker och kolhydrater!

BCAA 4:1:1 90% från Star Nutrition är ett kvalitativt aminosyratillskott av oerhört välproducerad modell, tillverkat för den kräsne atleten som söker det bästa.

  • Instantiserat - otroligt lättlösligt
  • Extra hög halt av L-Leucin
  • 6 g BCAA per servering
  • Stärker muskeluppbyggnad och återhämtning
  • Helt fri från kolhydrater och socker!
  • 90% koncentrerad BCAA!

Att grenade aminosyror tillhör en av de absolut viktigaste nycklarna till optimala träningsresultat har nog inte undgått någon träningsintresserad vid det här laget. Med sin förmåga att optimera proteinsyntesen, stärka muskeluppbyggnaden och säkerställa en god återhämtning är BCAA bland det mest effektiva kosttillskott du kan nyttja.

Genom åren har aminosyratillskotten långsamt förfinats, men fortfarande har recepten på marknaden antingen innehållit både socker och kolhydrater, eller så har koncentrationen av BCAA inte varit maximerad.

Men så är inte längre fallet! Star Nutritions BCAA 4:1:1 90% är förfinad med ypperlig precision för att erbjuda den kräsne atleten en produkt som inte går att ifrågasätta.

Med 90% BCAA-halt och ett recept som är helt reducerat från socker och kolhydrater kan du i trygg förvissning inta dina aminosyror med vetskapen om att varje gram innebär utveckling och kvalitet!

Dessutom är BCAA 4:1:1 90% instantiserad för att göra lösligheten superb, och vätskan lättdrucken. Ration 4:1:1 innebär att andelen L-Leucin är högre, vilket resulterar i en optimal proteinsyntes och ytterligare stärkt uppbyggnad och återhämtning av muskelvävnaden.

Smakerna är fräscha och välbalanserade, utan att lämna den beska eller kvarhängande sötma som annars är signifikativt med aminosyratillskott.

En dosering BCAA 4:1:1 90% erbjuder hela 6 g grenade aminosyror, vilket gör att du kan träna i trygg förvissning om att din muskeltillväxt och återhämtning är garanterad.

Star Nutritions BCAA 4:1:1 90% - När 100% kvalitet möter ditt behov!

Doseringsanvisning: Blanda 1 skopa (6,6 g) med 250 ml vatten. Använd 1-2 portioner per dag.

Antal doseringar per förpackning: 60

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.