Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-41%
rabatt
<
>

Produktomdömen


Instagram

#6xcaffeine

6 x Caffeine, 200 mg, 100 tab


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
279:-474:-
Pris per 100 g: 227.94:-
Art.nr. SA001095

Koffeintabletter som innehåller 200 mg koffein per tablett - något extra för dig som vill piggna till innan träning eller tävling.

• Piggar upp
• Du blir mer uppmärksam, förbättrad kognitiv förmåga.
• Ökad både mental och fysisk uthållighet

Du får ut lika mycket av en tablett som av fyra koppar kaffe. Och du slipper att få ont i magen. Koffeinet hjälper dig att hålla den mentala energinivån på topp. Vätskedrivande och bör därför kombineras med ett tillräckligt vätskeintag.

Rekommenderad daglig dos: 1 tablett

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Innehåller koffein, bör ej intas av barn och gravida. Allergiinformation: Tillverkas i lokaler som ibland hanterar ägg, soja och mjölk.


Caffeine, 200 mg, 100 tabletter

Star Nutrition Caffeine innehåller hela 200 mg koffein per tablett. Perfekt när du behöver extra energi och skärpa. 

• Piggar upp
• Förbättrad fysisk och mental förmåga
• Förbättrad uppmärksamhet och kognitiv förmåga

Innehållet i en tablett av Caffeine 200 mg motsvarar lika mycket som fyra koppar kaffe, och du slipper en en orolig mage. Med koffein kan du prestera bättre vid hårda konditionspass och bidrar samtidigt till förbättrad mental skärpa. Produkten är vätskedrivande och ska därför kombinera med ett rejält vätskeintag.

Dosering: 1 tablett/dag.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör inte användas som ett alternativ till en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för småbarn. Den angivna rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Innehåller koffein, bör ej intas av barn och gravida.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler som även hanterar ägg, soja och mjölk