Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-10%
rabatt
<
>

Produktomdömen


20 x Swe Energy, 55g


Lagerstatus:
Tillfälligt slut
360:-400:-
Pris per kg: 327.27:-
Art.nr. SA001042

Swe Energy är en energibar med havre som passar perfekt för dig som utövar uthållighetssporter som löpning och cykling. Ett smidigt tillskott för dig som behöver ladda med energi före och efter hårda träningspass.

• Högt fiberinnehåll
• Vegetabiliska råvaror
• Fri från laktos och gluten

Swe Energy är en smidig och välsmakande energibar utan chokladöverdrag som har utvecklats tillsammans med svenska försvaret för att klara både värme och kyla. Dalblads Swe Energy består av en blandning av snabba och långsamma kolhydrater som snabbt ger dig ny energi och som räcker under hela träningspasset igenom. Energibaren innehåller en bas av havre, kakao och bär vilket ger ett kosttillskott med högt kostfiberinnehåll som är fritt från laktos och gluten. 


Swe Energy

Swe Energy är en högenergibar med havre som bas för dig som är aktiv. Perfekt för dig som utövar uthållighetssporter som till exempel cykling, löpträning, vandring eller har ett fysiskt krävande arbete.

Fördelar med Swe Energy:

  • Hög halt kolhydrater.
  • Högt kostfiberinnehåll.
  • Finns i två smaker, blåbär och hallon.
  • Perfekt för dig som är vegetarian.
  • Innehåller inga nötter.
  • Inga tillsatta laktos- eller gluteninnehållande ingredienser.

Havre, choklad och bär ger Swe Energy ett högt kostfiberinnehåll. I havren finns betaglukaner, vitaminer och mineraler. Den mörka chokladen innehåller bl a kakao, mineraler och polyolefiner (en grupp antioxidanter).

Dalblads egen kolhydratblandning CARBEX™ ger energibaren en blandning av både snabba & långsamma kolhydrater som gör att du snabbt får ny energi men som också håller hela träningspasset igenom. Swe Energy är perfekt för dig som behöver ladda energi inför ett träningspass eller för att återfylla ditt energiförråd efter avslutat träningspass.

Swe Energy är en liten och smidig bar utan chokladöverdrag som är lätt att ta med på ditt träningspass och klarar därför både värme och kyla bra. Swe Energy är utvecklad tillsammans med svenska försvaret.

Allergiinformation: Kan innehålla spår av ägg, mjölk och soja.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en varierad kost.