Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-10%
rabatt
<
>

Produktomdömen


15 x Maxim XL Proteinbar, 82 gram


Lagerstatus:
Tillfälligt slut
364:-405:-
Art.nr. SA000877

Maxim XL Proteinbar ger dig ett effektivt tillskott av protein och snabba kolhydrater för snabbare återhämtning efter träning. Ät direkt efter träning för optimal effekt eller som ett gott mellanmål.

• Snabbare återhämtning

• Motverkar muskelnedbrytning

• Högt proteininnehåll

Maxim XL proteinbar är framtagen för att ge optimal återhämtning efter träning samt stimulera muskeluppbyggnad inför nästa pass. Denna proteinbar innehåller en blandning av snabba kolhydrater och en hög dos protein som hjälper till att fylla på dina depåer efter krävande fysisk aktivitet. XL proteinbar ger dig ett välbehövligt tillskott när musklerna känns som geleklumpar och fungerar även utmärkt som ett gott och enkelt mellanmål mellan träningspassen.


Maxim XL Proteinbar, 82 gram

Maxim XL Proteinbar, 82 gram

Maxims XL Proteinbar – efter träning då kroppen behöver återhämtning. Eller varför inte som ett enkelt och snabbt mellanmål?

Träning bryter ner kroppens kolhydrat- och proteindepåer. Därför har dina muskler behov av både kolhydrater och protein för att kunna återhämta sig snabbt och effektivt.

En XL proteinbar från Maxim har ett lågt fettinnehåll och ett högt innehåll av komplexa kolhydrater och protein.

Doseringsinstruktioner: Ät därför en proteinbar efter träningen, helst inom 60 minuter. Kan även ätas som ett snabbt och enkelt mellanmål.

Information: Detta är en proteinbar för en komplettering av protein till den vardagliga kosten.