Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-7%
rabatt
<
>

Produktomdömen


12 x RawBite, 50 gram


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
185:-199:-
Art.nr. SA000586

RawBite Choklad är en ekologisk bar med ett brett utbud av smaker. Baren innehåller endast vegetariska ingredienser och är RAW.

• Helt ekologisk
• RAW
• Många olika smaker

Rawbite Choklad
Om du är på jakt efter ett sunt och gott mellanmål som är enkelt att ha med sig i träningsväskan är RawBite choklad något för dig. Med sin härligt fylliga chokladsmak och bas av dadlar och cashewnötter är den ett tryggt val för dig som ändå vill unna dig något gott!

RawBite Kokos
RawBite Kokos är en perfekt mellanmålsbar för dig på språng. Med en bas av dadlar, cashewnötter och mandel är den ett nyttigt och hälsosamt alternativ. Kokosolja hör till de nyttigaste fetterna du kan äta, och är därför en självklar del av RawBite Kokos. 

RawBite Äpple & Kanel
RawBite Äpple & Kanel är tillverkat av till hundra procent naturliga, ekologiska och RAW-ingredienser. Baren är helt glutenfri och utan tillsatt socker. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och nyttigt mellanmål då du är på språng!

RawBite Bär & Vanilj
RawBite Bär & Vanilj är till 100%  tillverkad av naturliga, ekologiska och råa ingredienser. Baren har en bas av dadlar, russin och mandlar samt är smaksatt med en bärblandning av tranbär, körsbär och mullbär. Alla ingredienser är RAW. Baren är dessutom glutenfri och utan tillsatt socker.

RawBite Spicy Lime
RawBite Spicy Lime är en ekologisk bar som är rik på vitaminer, mineraler (kalcium, järn och koppar) och antioxidanter såsom C-vitamin. Baren innehåller endast ingredienser som är RAW och den är helt vegetarisk. Med en härlig blandning av bland annat dadlar, cashewnötter, limesaft och chili ger den dig en extra krydda i vardagen!  Rawbite, 50 gram

RawBite är välsmakande barer med en bas av ekologiska råvaror som också är helt ekologiska. Pefekt energi mellan träningspassen.

• Ekologisk
• RAW
• Gott som mellanmål eller extra energi

Barerna är helt glutenfria och utan tillsatt socker. Perfekt för dig som vill ha ett bekvämt och nyttigt mellanmål eller ladda upp med nyttig energi inför nästa pass.