Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-10%
rabatt
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

24 x Vitargo Gel koffein, 45 g
24 x Vitargo Gel koffein, 45 g

En unik gelprodukt baserad på den patenterad Vitargokolhydraten. Ett högkoncentrerat tillskott som passar perfekt för uthållighetsidrotter som löpning, skidåkning och cykling.

Nu: 599:-
Ord. pris 792:-

12 x Paleo Crunch Raw, 47 gram


Lagerstatus:
Leveranstid:
2-4 arbetsdagar
226:-252:-
Art.nr. SETMBBS03

Paleo Crunch Raw är en effektiv energibar som är tillverkad av helt ekologiska ingredienser - mao helt raw. God smaker såsom kokos, kakao och mullbär. Fulla med näring!
 
• En produkt som är 100% raw
• Välsmakande energibar
• Full med antioxidanter, näring och enzymer.
 
Paleo Crunch Raw är producerad med endast ekologiska ingredienser och är helt raw. Raw betyder att ingredienserna inte har upphettats, vilket bevarar alla nyttiga enzymer, näringsämnen och antioxidanter. Ingredienserna är mao så nära sitt naturliga tillstånd som möjligt. Ät den med fördel före eller under träningspasset - eller som mellanmål. 

Paleo Crunch Raw Cacao, 47 gram

Paleo Crunch Raw Cacao är en effektiv energibar som är tillverkad av helt ekologiska ingredienser - mao helt raw. God smak av kakao och full med näring.
 
• En produkt som är 100% raw
• Välsmakande energibar
• Full med antioxidanter, näring och enzymer.
 
Paleo Crunch Raw Cacao är producerad med endast ekologiska ingredienser och är helt raw. Raw betyder att ingredienserna inte har upphettats, vilket bevarar alla nyttiga enzymer, näringsämnen och antioxidanter. Ingredienserna är mao så nära sitt naturliga tillstånd som möjligt. Ät den med fördel före eller under träningspasset - eller som mellanmål.