Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-16%
rabatt
<
>

Produktomdömen


Instagram

#12xoptinutproteinbar

12 x Optinut Protein Bar, 50g


Lagerstatus:
Tillfälligt slut
152:-180:-
Pris per kg: 253.33:-
Art.nr. SA000158

Optinut från Star Nutrition är en unik dietbar med ett mycket lågt sockerinnehåll och GI-värde. Ett gott mellanmål som innehåller hydrolyserat vassleprotein samt nyttiga fettsyror för ökad viktkontroll.

• Ökad viktkontroll
• Högvärdigt protein
• Låg sockerhalt

Optinut är ett perfekt mellanmål för dig som vill få ökad viktkontroll och är troligtvis den enda nötbaren som tagits fram speciellt för diet och muskeltillväxt. Optinut innehåller endast 2,4 g socker och består främst av nötter, mandlar och proteingranulat som ger dig ett rikt tillskott av protein, fettsyror, mineraler och vitaminer. Fettsyrorna i Optinut stimulerar kroppens fettförbränningsprocess där kroppsfett omvandlas till energi till musklerna under intensiv träning.

Allergiinformation: Innehåller nötter, mjölk, soja och gluten.

Information: Detta är ett kosttillskott och kan ej ersätta en rik och varierad kost. Förvaras oåtkomligt för barn.


Optinut Protein Bar, 50 g

Optinut från Star Nutrition är en bar med ett lågt sockerinnehåll och lågt GI-värde. Ett gott mellanmål som innehåller hydrolyserat vassleprotein samt nyttiga fettsyror.

• Högvärdigt protein
• Låg sockerhalt

Optinut är ett perfekt mellanmål och ett bra alternativ till återhämtning med hög proteinhalt. Optinut innehåller endast 2,4 g socker och består främst av nötter, mandlar och proteingranulat som ger dig ett rikt tillskott av protein, fettsyror, mineraler och vitaminer. Fettsyrorna i Optinut stimulerar kroppens fettförbränningsprocess där kroppsfett omvandlas till energi till musklerna under intensiv träning.