Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
-25%
rabatt
<
>

Produktomdömen


Andra köpte även

12 x 52% Protein Block, 100 g
12 x 52% Protein Block, 100 g

Ny grym proteinbar är här! Mycket god smak, högt proteinvärde och lågt sockerinnehåll.

Nu: 199:-
Ord. pris 336:-

12 x Clif Bar, 68 g


Lagerstatus:
Tillfälligt slut
269:-358.80:-
Pris per kg: 329.66:-
Art.nr. SETCLIFBAR

Clif Bar är en ekologisk energibar med en bred sammansättning av näringsämnen. En mix av kolhydrater, protein och fibrer förser muskler med energi och jämnar ut blodsockerdalar för att minska prestationssvackor under exempelvis långa lågintensiva cykel- eller skidpass! Clif Bar hjälper dig att effektivt trycka undan hungerkänslor och säkerställa ett kvalitativt intag av kolhydrater. 

De ekologiska ingredienserna är inte bara bra ur ett rent näringsperspektiv utan bidrar även till en hållbar utveckling i from av lägre miljöpåverkan.  Clif Bar är ett utmärkt alternativ för veganer.

• Håller en jämn blodsockernivå.
• Perfekt för långa träningspass.
• Inga transfetter.
• 23 vitaminer och mineraler.

Rekommenderad dosering: Intag 1-3 timmar före träning tillsammans med vatten. Perfekt som mellanmål eller under långa lågintensiva fyspass!                 

Allergiinformation: Innehåller gluten. 


Clif Bar, 68 gram

Clif Bar är en ekologisk energibar med en bred sammansättning av näringsämnen. En mix av kolhydrater, protein och fibrer förser muskler med energi och jämnar ut blodsockerdalar för att minska prestationssvackor under exempelvis långa lågintensiva cykel- eller skidpass! Clif Bar hjälper dig at effektivt trycka undan hungerkänslor och säkerställa ett kvalitativt intag av kolhydrater. 

De ekologiska ingredienserna är inte bara bra ur ett rent näringsperspektiv utan bidrar även till en hållbar utveckling i from av lägre miljöpåverkan.  Clif Bar är ett utmärkt alternativ för veganer!

• Håller en jämn blodsockernivå.
• Perfekt för långa träningspass.
• Inga transfetter.
• 23 vitaminer och mineraler.

Rekommenderad dosering: Intag 1-3 timmar innan träning tillsammans med vatten. Perfekt som mellanmål eller under lång långintensiva fyspass!                 

Allergiinformation: Innehåller gluten.