Milebreaker.com
Din kundvagn är tom.
Gå till kassan


Kundtjänst
Erbjudandekod
<
>

Produktomdömen


Fler bra alternativ

För tillfället finns inga produkter under denna rubrik.
OBS! Om du har ett presentkort skall denna kod anges i kassan.

100% Casein Gold Standard


Lagerstatus:
Leveranstid:
Art.nr. 6947-001r

100% Casein Gold Std är ett proteintillskott som ger din kropp en långsam försörjning av nyttiga aminosyror. Produkten innehåller endast kaseinprotein vilket ger en ökad mättnadskänsla.Ett riktigt långsamt protein - perfekt innan läggdags

• 100% kaseinprotein
• Långsamt proteinupptag
• Ökad mättnadskänslan

Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein innehåller endast proteinet Kasein (Casein). Kaseinet är det långsammaste proteinet och är mest förekommande i mjölk. Snabba protein, som är framtagna för att tillföra kroppen aminosyror i snabb takt är perfekta före och efter träning. I mosats till detta är Kaseinet "fördröjt", vilket kan vara mycket effektivt på dagen eller innan läggdags.

Den "tidsfördröjda" effekten gör att musklerna får en tillförsel av aminosyror i en jämn ström under betydligt längre tid, vilket i sin tur ger bättre förutsättningar för återhämtning samt tillväxt.

Kaeinet skapar också en bättre mättnadskänsla med hjälp av en mer krämig konsistens än traditionella protein. Optimum Nutrition Gold Standard 100% Casein har också god smak och är lättrörlig.

Dosering: En portion/skopa blandas med 2 till 4 deciliter vätska. Välj själv vilken konsistens du vill ha genom att tillföra mer eller mindre vätska. Tag en till två portiner/skopor som del av ett mellanmål eller som förstärkning till din måltid. ??

Allergiinformation: Innehåller mjölk och soja.??Information: Detta är ett proteinpulver för komplettering av protein till den vardagliga kosten.